dlugi_a Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 no wlasnie jakie najwyzsze wytrzyma, bo ni cholery nie jest stabilny na 504Mhz, nawet na 2v @2.4v, czy moge ustawic wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jak masz WC to prubuj wiecej ale jak niemasz to nieradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 ofkoz mam wc, wiec zastanawiam sie nad 2.6V ale czy nie bedzie za duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 na www.overclockers.com koles dla celka 3001 ustawil 3V ja osobiscie najwiecej ustawilem 2.4 bo wiecej plyta nie dala rady jak ma 30 stopni to spoko proboj tylko ja na samym wc ustawilem fsb dla tego celka na 125 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Moim zdaniem to nie jest wina napięcia po prostu proc więcej nie wydzierży i tyle... Maoże też być wiele innych problemów np: pamięci płyta główna HDD itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...