Skocz do zawartości
Aurora001

Cholera Jakie Pamieci!

Rekomendowane odpowiedzi

Kingstony na TCCD na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40092260 za okolo 650-750zl

1x512MB Vitesty 512MB 566mhz za 500zl

Czy bh-6 2x512MB Kinga za 800zl?

Juz mnie szlag trafia z wyborem. kazdy mowi mi co innego!!!

BTW. nie bede zmienial platformy na AMD 64 czy cos przez najblizsze poltora roku. Bede jeszcze przez dugi czas jechal na Bartonie (ktorego szukam) na fsb > 250 :angry:

Wiec do cholery co brac .

Bh-6 - fsb 250 przy 2-2-2-x...

TCCD - cl2.5 do ~260-285...

Wezcie rozwiazcie moj problem raz na zawsze !!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kukifas lamko z netspina //Sorcerer :lol:

nie chodzi o duala czy singla tyllko co wydusze z tych poamieci z rozsadzna cene ... Widac ze jestes tu nowy :D

Edytowane przez Aurora001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Widac ze jestes tu nowy" ty to od razu widac ze stara gwardia co umie obslugiwac szukajke! malo tego rozpoznaje prawidlowe podforum do odpowiedniego topica! i nie zaklada takich topicow z [gluteus maximus]! wYcZeSaNy PoDpIs! i wogole full serwis!

a clanbase top25 to mnie rozlozylo na lopatki. pewnie wczoraj miales statsy 19:3 na null3?

a zeby nie bylo ze OT to tu masz dobrego linka http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=29

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi