taba Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Jakies 3 tygodnie temu kupilem sobie plytke cd-rw na poczatku ladnie sie na nia nagrywaalo wszystko dobrze. Kiedy ostatni raz chcialem sformatowac plytke w nero komputer mi sie zawienil i tak ciagle mam co wrzuce plytke cd-rw i wlacze nero komp mi sie zawiesza czy da sie to jakos naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A probowales wymazac plytke jakims innym programem? Moze wystarczy tylko przeinstalowac nerona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Moze software nawala, a nie plytka albo nagrywara :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupov Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Mozesz sformatowac plyte z poziomu systemu - bez uzywania nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 "Mozesz sformatowac plyte z poziomu systemu - bez uzywania nero. " A jak to sie robi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Xp ma wbudowaną obsługę nagrywarek, opcje są we włascowosciach napędu i w exploratorze po lewej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja mam win98 se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) ja mam win98 se 1268552[/snapback] To pozycz sobie od kogos Clone CD zainstaluj i sprawdz pod nim czy bezproblemu formatujesz plytke. Ale polecam przeinstalowac Nero jesli masz jakis stary to zainstaluj se z neta wersje TRIAL 30 dni podajze jest darmowy;(nie wiem dokladnie bo po zakupie nagrywary korzystalem z wersji dolaczanej ,a nie dawno kumpel mi zalatwij ver 6.6 ) jesli problem bedzie wystepowal nadal i w nero i w Clone CD to moze sprawdz czy masz pod to samo pasmo podpiety CD-ROM i CD-RW jesli tak to postaraj sie ,aby byly podlaczane osobno.Najlepiej postaraj sie tez o WinShit XP , ten pseudo-sys jest troszke lepszy niz 98 SE ( moje skromne zdanie) ale polecam Linuxa :P Dystrybucja?? Chocby SuSE 9.2 Pozdro Edytowane 10 Lutego 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h-y-d-e Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 spróbuj u kogoś na innej nagrywarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 albo zobacz na innej płytce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...