Skocz do zawartości
moadipek

Kompletne Chlodznie Wodne Na Cpu,gpu.....

Rekomendowane odpowiedzi

Popatrz na inne topici jest pelno informacji.. ale jak juz sie wypowiadam to Ci odpowiem. Ja kompletuje swoje WC i juz mam prawie wszystko a wyglada to tak:

Blok CPU: PowerX 151 zl

Blok GPU: Proxima 70 zl

Pompka: At-306 65 zl

Nagrzewnica: Łada 95 zl

Weze: Eheim 4m 36 zl

Wentyle: 2 Crystal Fany 58 zl

Zaciski: 15zl

Suma: 151 + 70 + 65 + 95 + 36 + 58 + 15 okolo 500 zl!

Jak chcesz jakis super ladny wyglad to zamiast Proximy mozesz wziac na GPU i NB abadona Lite v3 (75 zl sztuka bez kroccow i kosztow przesylki).

Co do bloku na CPU to raczej bedziesz musial wziac X3M'a z www.x4pro.pl bo PowerX'y sie juz chyba skonczyly..

W ceny ktore tutaj napisalem sa wliczone juz koszty przesylki.. (przy powerX 6 zl, przy proximie 5zl, przy pompce z allegro 6 zl, przy ladzie z allegro 9 zl, weze bez przesylki i crystale bez przesylki)

Nagrzewnice mozesz kupic tansza na allegro sa teraz ladne kadety za okolo 60zl z przesylka juz nawet. ~~~REKLAMA~~~ Polecam aukcje ktora sie konczy za 3 dni, jest to kadet kolegi, jego nick to kedzil ~~~KONIEC REKLAMY~~~

Edytowane przez Saimek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu masz zestawy napewno cos wybierzesz

Ale ja bym Ci proponował poczytać troche forum i złożyć cos samemu :) zawsze to wieksza satysfakcja.

pzdr

Blok CPU: PowerX 151 zl

A to jeszcze jest on w sprzedaży???

Edytowane przez Abram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolalbym gotowy zestaw...a propo czy nie da sie tak zorbic zeby wszystko byla na zewnatrz kompa oczywiscie oprocz kabli????bo wyczailem na allegro taka rzezc ciekawe czy by sie spisala...

a tutaj link :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40345216&msg=Aukcja+zosta%C5%82a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn...chodzi mi o to ze mam zamiar zakupic cala przezroczysta obudowe z plexi i nie wiem czy to ladnie bedzie wszytsko wygladalo...jak sadzisz???? a propo jaki ty bys mi zestaw(kompletny) zaproponowal zebys schlodzic Cpu,gpu,nb....tak max do 600 zł????dzieki z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jeszcze jest on w sprzedaży???

1256595[/snapback]

No udalo mi sie kupic jeden z ostatnich... byly 4 bloczki (2 X 0,5 mm i 2X 0,35mm) jakis miesiac temu i zaklepalem sobie jeden i powinienem dostac swoj na dniach (za 1-2 dni).. Spytaj sie moze jeszcze zostal jakis jezeli jestes zainteresowany. =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn...chodzi mi o to ze mam zamiar zakupic cala przezroczysta obudowe z plexi i nie wiem czy to ladnie bedzie wszytsko wygladalo...jak sadzisz???? a propo jaki ty bys mi zestaw(kompletny) zaproponowal zebys schlodzic Cpu,gpu,nb....tak max do 600 zł????dzieki z gory

1256724[/snapback]

Za zestawem mozesz sie tu rozejrzeć TU ale na cpu, gpu i nb, to zestawu nie znajdziesz do 600zł, trzeba samemu skałdac, tanie i dobre bloczki masz TU

myslesz że w obudowie z pleksi bedzie fajnie wygladac, bo poza nia to będzie bałagan, ale to jest tylko moje zdanie i o gustach nie dyskutuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi