Rysiek2 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam Mam pytanie odnośnie GeForca FX 5700 i chłodzenia Arctic Cooling NVIDIA Silencer 1 (które kupiłem i zamierzam zamontować)) czy da mi to mozłiwość lepszego podkręcania obecnie mam 463/644 ( na normlanym wiatraku) oraz jak to ma się do głośności karty. PS. czy wogóle ktoś już miał wcześniej ten rodzaj chłodzenia na GeForcie FX? Czekam na komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ale chyba nie w tym dziale :blink: To z modowaniem nie ma wiele wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam Mam pytanie odnośnie GeForca FX 5700 i chłodzenia Arctic Cooling NVIDIA Silencer 1 (które kupiłem i zamierzam zamontować)) czy da mi to mozłiwość lepszego podkręcania obecnie mam 463/644 ( na normlanym wiatraku) oraz jak to ma się do głośności karty. PS. czy wogóle ktoś już miał wcześniej ten rodzaj chłodzenia na GeForcie FX? Czekam na komentarze. 1256512[/snapback] Dla mnie te nowe Silencery są do bani. Głośny i małowydajny wentylator. Sprzedałem po tygodniu bo nie mogłem znieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek2 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mówisz do bani ale co z podkręcaniem da sie coś wiecej wycisnąć niz to co podałem wcześniej? Nie siądze że będzi mi to głośno chodziło, może inaczej napewno nie głośniej niż na tym normalnym śmiesznym wentylatoru co standardowo był na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...