yyy Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) http://www.fabricnet.ehost.pl/obudowa/ niedlugo ide do warsztatu i zaczynam spawac nowa obudowe ;-) chcialem zeby zajmowala jak najmniej miejsca - bardziej upakowac juz sie chyba tam nic nie da. Zastanawiam sie czy zamiast takiego CD nie kupic jakiegos DVD RW od laptopa i zamontowac z boku co o tym sadzicie ? :) aha jak klikniecie to mozecie sami poobracac http://www.fabricnet.ehost.pl/obudowa/ Edytowane 5 Lutego 2005 przez yyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny722 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 <_< hmmmm jak dla mnie to brakuje jeszcze wygladu obudowy :) ale "bebechy" sa spox uporzadkowane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Napęd możesz zostawić normalny skoro się zmieścił. A co z chłodzeniem proca?? No i to co tutaj większośc pewnie interesuje jaki będzie front panel. Jak dla mnie to mogłoby to wyglądać jak czarny sześcian. Gładki i możliwie bez wystających części oraz zbędnych przycisków. Jak kto woli clean look ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 z chlodzeniem procka nie bedzie problemu - nad radiatorem obudowa bedzie podziurawiona ( tak jak przy dyskach - tam z tylu i przy zasilaczu ) a co do front panelu to bedzie na nim tylko guzik do wysowania CD no i klapka ( to juz mam zrobione ) , 2 przyciski i 2 diody , calosc bedzie czarna pewnie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja bym budę zrobił całą z pleksy i delikatnie ją podświetlił. TYlko nie na niebiesko, czerwono i zielono. Bo te kolory są strasznie ograne, poszukałbym czegoś innego. Kto wie może pomarańczowy lub inny, zresztą zrobisz wg własnego uznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja bym zamienil miejscami zasilacz z CD zeby nie podgrzewal ramu i procka. A pozatym OK. Spawaj i pochwal sie efektem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ooo.. ta ostatani fota super szkoda tylko że ja lubie cisze.. ale projekcik spoko, prosto i elegancko =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A ja mam lamerskie pytanie z innej beczki :-P W jakim programie robiles ten projekt? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Errorx masz racje - bedzie trzeba zamienic miejscami CD i zasilacz B) co do glosnosci to jak narzie najbardziej chalasuja dyski :] CougaR2 program to Lightwave + plugin FPrime (do renderowania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 jak fajnie to zrobisz to będzie oki :D pomysł masz dobry ! teraz do roboty i jak skończysz to zapodaj foty jak wyszło ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Pomysł O.K. Co do wykonania to trzymam kciuki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Niezly pomysl. Projekt zajefajny chodzi mi o wirtualny plan. Duzo przy tym sie napracowales? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 co zescie sie tak wzieli za odkuzanie starych tematow??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mi tam się podoba. Nie każda obudowa musi być z kategorii "fajnie" wyglądających, tą zaliczyłbym do "przestrzennie funkcjonalnych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...