Pabloo Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Siema :) Niedawno kupiłem sobie aparat OLYMPUS c-370 ZOOM. 1) I zastanawiam się :mur: czy posiada on funkcję kamery internetowej (WEBCAM) ??? 2) Czy akumulatorki UNiCROSS Rechargeable Mignon (Ni-MH 2100mAh, 1,2V R6/AA) będą pasowały do aparatu OLYMPUS C-370 ZOOM ??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 1. Czytaj instrukcję 2. Mozesz odwiedzić serwis 3. :google: :google: 4. forum fotograficzne p.s. ja poluje już na minolte Z3 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 1. RTFM 2. Nie widzę przeszkód! Jeśli są to "paluszki" i odpowiednia pojemność to musi działać 3. Czy mój monitor - pisze LyCyDy - może odtwarzać dźwięk?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...