bladder_ Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Chodzi o to ze potrzebuje zapisac cala zawatosc pewnego nieduzego forum a za kilka dni nie bedzie to mozliwe (dostep do forum bedzie wktorce ograniczony). Dlatego szukam dobrego programu ktory poradzi sobie z tym zadaniem. Program musi dobrze radzic sobie ze stronami opartymi na php gdyz forum to jest zrobione wlasnie w tym jezyku (phpBB). Otwieranie kazdego osobnego tematu i zapisywanie go recznie raczej nie wchodzi w gre dlatego szukam do tego jakiegos programu ktory zrobi to za mnie B) Tak na marginesie to sprawdzalem juz program Offline Explorer (niby jest do tego co potrzebuje) ale jakos mi nie lezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLimas Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 sprawdz: http://www.httrack.com/index.php Ja b. lubie ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladder_ Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Program rzeczywiscie jest ok, ale jednak nie dziala zbyt dobrze gdy wymagany jest login i haslo aby uzyskac dostep do strony (forum). Jest tam niby taka opcja na wpisanie loginu i hasla ale niestety nie dziala w moim przypadku. Moze zna ktos jeszcze tego typu programy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Spróbuj Offline Explorer - niestety płatny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Offline Commander , niestety rowniez platny, ale rewelacyjny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Teleport Pro 1.29.2085 "Chyba najpopularniejszy grabber, zdobywca wielu nagród, pozwalający na ściąganie całych stron w trybie offline. Praca z nim sprowadza się do utworzenia projektu i uruchomienia procesu pobierania stron. Do dyspozycji mamy specjalny kreator projektów (New Project Wizard), który pozwala wybrać jedną z sześciu kategorii projektów. Program posiada także cztery specjalistyczne metody: szukanie pewnych typów plików, badanie witryn do których odsyłacze znajdują się na danej stronie, pobieranie plików ze znanych adresów, pobieranie stron zawierających podane wyrazy kluczowe. " Źródło Underpl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladder_ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Wszystkie podane wyzej programy dzialaja (sprawdzilem kazdego) jednak zaden nie potrafi sobie poradzic ze sciagnieciem tematow do ktorych dostep jest ograniczony (login i haslo). Pomimo ze w ustawieniach podaje login i haslo (ktory w zwyklej przegladarce dziala bardzo dobrze) program zamiast sciagnac dany temat sciaga tylko strone z komunikatem ze jesli chcesz dostac sie do tego tematu musisz sie zalogowac. Nie wiem czy ja cos robie zle w ustawieniach czy moze wymienione programy nie potrafia poradzic sobie z moim problemem? Jak myslicie? :unsure: ////update//// Mial ktos moze jakies doswiadczenia w sciaganiu calych serwisow (takze z forum) do ktorych dostep ograniczony jest haslem? Moze jest na to jakis inny sposob? Edytowane 5 Lutego 2005 przez bladder_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...