jujinn Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Mam dziwny problem <_< Bardzo wolno sciagaja mi sie pliki przez firefoxa, jezeli np sciagam plik ze strony przez IE sciaga mi ok 100kb/s natomiast jak sciagam ten sam plik z tej samej strony przez firefoxa to ciagnie mi ledwo 30 kb/s. Prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 firefox nie jest do sciagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 V1ru5 - bez przesady. Duże pliki najlepiej ściągać jakimś download managerem, ale mniejsze spokojnie można ciągnąć FF. Jujinn - nie wiem w czym może być problem. U mnie pliki w FF i Operze pliki są ściągane z tą samą prędkością (w IE ściągam jedynie łaty z WU :wink:). Może masz zainstalowane jakieś rozszerzenie związane ze ściąganiem i coś w konfiguracji pomieszałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujinn Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 W ustawieniach nic nie mieszalem. NIe wiem czego to moze byc wina :/ VIRUS ....nie sciagam FF nieczego dzuego tylko np jakies male programiki po 2.5 mb ale troche mnie denerwuje ze tak wolno sie scaiga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Tak z ciekawości - używasz może ZoneAlarm lub antywirusa Panda ? Możesz spróbować założyć nowy profil, zobaczysz czy to coś zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujinn Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie korzystam ani z tego ani z tego. Mam norton internet security, system works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ja tak miałem używając net limiter'a :) po prostu nie zauważyłem że ustawiłem sobie wcześniej limit :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...