MAYDAY. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Sorry wielkie że to nie na temat (a może jednak?), ale jest to "moje" forum. Chciałbym przedstawić kogos, kogoś baaaaardzo ważnego, osobę która mnie uszczęśliwiła: http://www.members.lycos.co.uk/piotrzareba/BARTUS.jpg Jest kimś najlepszym co spotkało mnie w życiu, kimś na kogo czekałem i chciałem/muszę się nim pochwalić bo jest wspaniały. Większość z was jeszcze nie wie co to znaczy mieć syna lub córkę , być przy porodzie, usłyszeć pierwszy płacz, zobaczyc pierwszy uśmiech,poczuć pierwsze kichnięcie, i te oczka - otwarte ,niebieskie, zdziwione bo ciekawe świata - co to za miejsce, co to za człowiek, czy to tata?, chyba tak. Moje łzy , łzy szczęścia , bo ten wspaniały młody człowiek , kochany od pierwszych sekund poczęcia , jest nadzieją. Nadzieją że coś po mnie zostanie, że może świat nie jest taki zły skoro zdarzają się takie cudaaaa. Jest wspaniały. Pozdrawiam Piotr Zaręba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Moje GRATULACJE ! :D :D :D Teraz wypadalo by sie na jakis bloczek wodny dla malucha zlozyc ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 bardzo ładne dziecko !!! który koniec to głowa ?? :lol: Joke ;) Aż mnie przerarza wizja swojego potomka, no, ale pewnie i na to przyjdzie czas :rolleyes: cvir a gdzie do łóżeczka wstawisz wc ? no chyba ze pampersa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 cvir a gdzie do łóżeczka wstawisz wc ? no chyba ze pampersa ;) 1257529[/snapback] EEE tam nie myszlisz przyszlosciowo; nie wiesz, ze jaki Ojciec taki syn! :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Tak spojrzalem na imie Twojego potomka z nazwie topicu - Bartusia i na Twoj podpis w ktorym zaczynasz od bartona zwanym Bartkiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 EEE tam nie myszlisz przyszlosciowo; nie wiesz, ze jaki Ojciec taki syn! :D :-P 1257532[/snapback] no tak zapomniał bym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 hehe dał synowi imie po swoim procku:)to sie nazywa patriota:D a ciekawe czy jak by żona wybierała imie to by było szminka czy lustereczko??:D :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) heheheh z nazwą proca i syna to zbieg okoliczności oczywiscie, taki oc/master/blaster nie jestem. Dziękuję wszystkim i życze oczywiście tego samego w soim czasie:):) Razem z żoną wybieraliśmy imię Chyba wyedytuję swój opis.. Edytowane 4 Lutego 2005 przez MAYDAY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 !!! GRATULUJE !!! jak jasna cholera :D normalnie aż mi się łezka w oku zakręciła.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 kolejny tweak'owicz nam rośnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofi Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Juz ponad cwiartka na karku i zdarza sie o maluszku czasem pomysle, tylko pierw zonke musze znalezc :rolleyes: Gratuluje, syna splodziles a drzewo zasadziles? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Spox drzewo rośnie od dawna, chyba na wiosnę posadzę nowe, tylko na chałupę brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Prócz zasadzenia drzewka i spłodzenia syna jeszcze trzeba dom wybudować ;] „MAYDAY.” Ładny wierszyk aż sobie go zapisałem :P Tylko się tam nie rozpędzaj z tymi kopulacjami po kolacji ;] no ale jeszcze jedno by się przydało ;] może dziewczynka tym razem :P Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Prócz zasadzenia drzewka i spłodzenia syna jeszcze trzeba dom wybudować ;] „MAYDAY.” Ładny wierszyk aż sobie go zapisałem :P Tylko się tam nie rozpędzaj z tymi kopulacjami po kolacji ;] no ale jeszcze jedno by się przydało ;] może dziewczynka tym razem :P Gratuluje i pozdrawiam 1257605[/snapback] Dziewczynke już mam :):), czyli teraz jest parka i na tym koniec . Następne zmajstruje w przyszłym wcieleniu .... choć róznie to bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 MAYDAY - Gratulacje dla Ciebie i żony. Przekaż od nas pozdrówka!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 MAYDAY - Gratulacje dla Ciebie i żony. Przekaż od nas pozdrówka!! 1257697[/snapback] Dzięki wielkie :) Ps: ale mam kaaaaacccccaaaaaaa łojjjjjj :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 moje gratulacje ... ale chyba nie da sie go podkrecic ;) nie no na serio dziecko to bardzo fajna sprawa wiele radosci i szczescia ale takze ogrom wyzeczen i obowiazkow ktore potem przekladaja sie na wychowanie Twojego potomka :) Niech rosnie zdrowo a w wieku dojrzalym zeby okazal sie wspanialym czlowiekiem bo jako dziecko trzeba sie troche wybawic :) tego wlasnie zycze :) pozdrowienia dla Malego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Sorry wielkie że to nie na temat (a może jednak?), ale jest to "moje" forum. Chciałbym przedstawić kogos, kogoś baaaaardzo ważnego, osobę która mnie uszczęśliwiła: 1257514[/snapback] GRATULUJE :> robisz jakas impreze?? :> bo wiesz...do lomianek mam blisko ;] Edytowane 5 Lutego 2005 przez bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 MAYDAY, badzo ładnie napisałeś (pierwszy post) - GRATULUJĘ :) PS. Imię wybraliście z żoną bardzo dobre - wkońcu też jestem Bartek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja tez mam na imie Bartek :D A tak BTW ile ten chłop wazył :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) CGN:D Edytowane 5 Lutego 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Takie małe i słodkie. A jeszcze tak dostanie po [gluteus maximus] od życia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 GRATULACJE !!!! Teraz masz odpowiedzialane zadanie - wychowac potomka na dobrego człowieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no stary GRATULACJE :D :D :D nowy oc/hack master rosnie :) powodzenia w wychowywaniu :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ważył 3.10 i 53cm wzrostu. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam Ps: Mam go w domciu:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Ciekawe jakie ma "jądro" pewnie B0 ;) po tacie ;) <JOKE> :] a tak na serio to moje Gratulacje ! :] I od malego ucz kręcić i wpajaj odwiedzanie Tweaka :] Edytowane 6 Lutego 2005 przez qb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 GOOD JOB ;] :]]]] gratuluje szczescia jakie Cie spotkalo :) az sam nie wiem co mam napisac tak mnie to poruszylo ;] moge tylko wzniesc toast za Bartusia bo akurat mam kieliszeczek pod reka :] sto lat! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ogromne GRATLUACJE!! :) bardzo fajnie maluch wyglada, jeszcze tak zawiniety w takim 'beciku' ;) no.. i co tu duzo mowic imie tez pierwsza klasa B) hehe serdeczne pozdrawienia dla Malego, Mamy i dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 wszystkiego najlepszego. Jeszcze z 15 lat i sam takiego bede mial :) Poca, ty ić lepiej do swojego radia, a nie od razu szerzysz takie mysli smutne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Sorry wielkie że to nie na temat (a może jednak?), ale jest to "moje" forum. Chciałbym przedstawić kogos, kogoś baaaaardzo ważnego, osobę która mnie uszczęśliwiła: 1257514[/snapback] Az sie miło czyta :) Pozdrowienia dla Bartka ;) i tatusia. Gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...