WoofeR Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam, Od pewnego czasu, gdy dłużej używam Opery wyskakuje taki blad: Po czym następuje zamknięcie przeglądarki. Czy wiecie co mogę z tym zrobić? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mi takie cos wyskoczyło 2 razy z gg wiec chyba to dotyczy nie tylko opery (któej też używam;) Co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a mnie sie zaczął od jakiegoś czasu niespodziewanie zamykać Firefox? czemu? wchodze sobie np. na stroną z dużą ilością javy, jakiś czat dajmy na to albo strony z kamerkami (ostatnio np. oglądałem sobie czy już moze przyleciały bociany :):):)) i następuje nagłe zamknięcie przeglądarki :) ni stąd ni zowąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 To samo mam w operze. I zdarza się to co raz częściej. Nie wiem co jest grane. Nic nic a tu nagle błąd i wyłącza operę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 tez to mialem. nie wiem jaka jest tego przyczyna <_< a ze ostatnio genialnie zalatwilem system (please don't ask :wink:) po formacie i instalce wiekszosci krytycznych update'ow wszystko dziala sprawnie bez tego g**** ....nie moze byc "read"/"write"dodam ze zadnych virkow nie mialem a krecenie stabilne jak skala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Szukajcie wirow :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...