und3r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Co sie stało z przyklejonymi tematami na oślej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Coś sie spie...popsuło ;) Nie tylko ośla ucierpiała ale także gry i pewnie to nie wszystko. Proponuję poczekać. Dzisiaj tematy te najprawdopodobniej powrócą. Zaraz powinno być wszystko dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 obawiam sie ze permamentnie. sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Na oślej dużej straty nie ma... No oprócz tematow ze zdjeciami Tweakowców... Gry pozbyły się potężnego tematu o HL2... To już jest pewna że nic nie odzyskasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 O mój Boże tragedia narodowa !! I co teraz od nowa czy darujecie sobie jak to będzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 O mój Boże tragedia narodowa !! I co teraz od nowa czy darujecie sobie jak to będzie ?? 1258090[/snapback] Daj sobie luzu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Ej to było żartobliwe nie było pogrubienia ani dużych liter :/ A to że wcieło te tematy to wypadek przy pracy ?? czy jeszcze nie znacie przyczyny lub znacie ale sie nie podzielicie ? :P ^_^ :D :D :D :D :D :D :D Yupi :D Edytowane 5 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 szkoda topicu smiechu, ale zrobi sie nowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ogólnie sprawa jest dosyć prosta: pochrzaniły się wczoraj w nocy sesje dzięki czemu można było wylądować z użytkownikiem zalogowanym jako ja. Ktoś sobie miło skorzystał (IP mamy - dziękujemy) do usunięcia kilku topiców które mu się najwyraźniej nie podobają. Dorobiłem w nocy zabezpieczenie, żeby się to już nie mogło powtórzyć, ale tych postów raczej nie odzyskam - chwilowo są w takim stanie w backupie, że wyciągnięcie pojedyńczych topiców graniczyło by z cudem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 hmmm.... ludzie to sa jednak swinie... po co komus robic taki syf?? (pytanie czysto retoryczne, majace na celu uzmyslowic ludzka zwisc/glupote/zlisliwosc etc.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jakbym takiego dorwal, to bym delikatnie trzepnal tak, ze by leb z kadluba spadl. Marco: Czyli to znaczy, ze na razie nie bedzie na osle ani Toppicu smiechu, ani twarzy, ani nic co bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 W temacie Service Pack 2 jest właśnie taki przykład jak ktoś pisał posta jako admin... Ciekawi mnie jedno - nie mogliście ustalić odrazu logowania na główną adminke z jednego ip ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jakbym takiego dorwal, to bym delikatnie trzepnal tak, ze by leb z kadluba spadl. Marco: Czyli to znaczy, ze na razie nie bedzie na osle ani Toppicu smiechu, ani twarzy, ani nic co bylo? 1258309[/snapback] Niech ktoś założy nowe ( w pierwszym poscie jakis regulaminek) i już... Gdyby (podkreślam gdyby) wrociły złączy się je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Klej przestał trzymać i się odkleiły ;) A może to admini/modowe odkleili bo pomysleli se ze niewarte sa kleju? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 @mody czy rowniez przez to forumiak byl niedostepny kolo 1am? co do tego ziomka... hmmm lancuchem bym mu jaja przywiazal do szyn kolejowych i dal noz zeby sam je odcial przed nadjezdzajacym ciapagiem :twisted: :evil: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 W temacie Service Pack 2 jest właśnie taki przykład jak ktoś pisał posta jako admin... Ciekawi mnie jedno - nie mogliście ustalić odrazu logowania na główną adminke z jednego ip ? :/ 1258320[/snapback] generalnie to nie bo sporo moderatorow ma zmienne IP, ja zreszta tez czasami. narazie probojemy dojsc czemu sesje sie syply ale wyglada na to ze byla to moja wina. niestety moge bluzgac wierzgac i krzyczec ale chwilowo nic nie zrobie. Moze uda mi sie jeszcze odzyskac te topici ze stanem na poczatek stycznia kiedy mialem jeszcze backup w formacie ktory daje nadzieje na wyciagniecie topicow w czasie mniejszym niz pare godzin / sztuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 uuu ostro...:/ To jak, od nowa zakładamy, czy bedziecie walczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 no to cińko ... ale ;) bądźmy dobrej myśli a jak nie to się co wymyśli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Oooo! A jednak sie dało odzyskać;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 coś sie dało sorry ale tylko albo az tyle i wiecej nie bedzie. Wdrozylem nowy lepszy system backupu ktory na przyszlosc bedzie pozwalal odzyskac z utrata max 20 godzin danych ale niestety w tym momencie nic wiecej zrobic nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 I tak dobrze, GRATULACJE marco :) !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Kichowate jest to że jak np: klolo będzie miał problem dajmy na to z HL2 to mu nie napiszesz żeby szukał bo temat ma 20 stron :/ Wiele cennych informacji poszło sie j...ć przeż jakiegoś pomiota ale może to jest dobra nauczka na przyszłość i ja uważam że ten incydent jest mniejszym złem bo naprzykład zamiast tego bubka mógł jakiś kolo inny sie wycwanić i usunąć 90% tematów tak więc uważam że było to mniejsze zło konieczne do tego aby można było zapobiegać podobnym incydentą w przyszłośći , których skutki mogłybybyć katastrofalne dla forum i niema sie oc rozczulać trzeba wspólnie "oszacować" straty i postarać się aby treść nowych tematów w niczym nie ustępowała tamtym ale była bogatsze, więc do roboty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 coś sie dało sorry ale tylko albo az tyle i wiecej nie bedzie. Wdrozylem nowy lepszy system backupu ktory na przyszlosc bedzie pozwalal odzyskac z utrata max 20 godzin danych ale niestety w tym momencie nic wiecej zrobic nie moge 1259068[/snapback] szacuken ode mnie;] na pewno wiele Cie to kosztowało więc dzięki wielkie ode mnie za przykładowe odratowanie tematu o metalach rockach itd;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Czy na chwile obecną powtórka takiej sytuacji jest niemozliwa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 na dzien dziesiejszy oprocz replikacji bazy dodalem codzienne dumpy ktore beda trzymane przez tydzien wiec bedzie dodatkowe zabezpieczenie i nawet skasowane posty beda do odzyskania. Mam nauczke - replikacja moze i chroni w momencie gdy padnie serwer ale przed kasowaniem przez "administratora" nie bo wszystkie operacje sa automatycznie powielane na serwerze slave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 marco: nie mow tak duzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...