tburdzy Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Cze, mozecie mi pomoc? Mam film avi ktory jest nagrany z vcr, zajmuje 700mb a trwa okolo 10 min, wybralem najlepsza jakosc konwertowania bo inna opcje nie byly zadowalajace, czy jest mozliwosc jakos to zkompresowac zeby film trwal okolo 40 min i byl mozliwy do odtworzenia w formacie VCD? z gory dziex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jeśli film ma 10 min to co byś nie zrobił to tyle zostanie. Chyba że chcesz by chodził 4 razy wolniej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tburdzy Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 nie chodzi mi o czas, tylko o pojemnosc jaka film zajmuje, chce z filmu ktory zajmuje 700mb zrobic przynajmnie 500 i zeby film jakosci nie stracil video ani audio, a jezeli to tak zeby bylo to nie zauwazalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 tburdzy, VirtualDub i kompresoj kodekiem divx lub xvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...