Q Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=41295052 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 o kur.... czegoś takiego to jeszcze nie widziałem :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 jest tragicznie. skad ludzie maja takie po..... pomysly? imo lol miesiaca co do 9550... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 buahahahahah, ale się uśmiałem, co lolki z allegro jeszcze wymyślą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, ja pierdzile, musze ja miec, musze, musze ja miec bo chce zobaczyc to co nie widzane/lne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nowy mesjasz w dziedzinie gier on line :lol: Bosz to trzeba mieć połowę mózgu aby coś takiego wymyśleć :D A ile trzeba mieć aby to kupić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Cheatowanie jest dobre dla frajerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) :lol: :lol: To musi być allegro. Poprawiło mi to humor. ;) Taki złom, a kup teraz za 450 zł. Za tyle to bez problemu idzie kupić 9550XT. ;) Edytowane 5 Lutego 2005 przez peterpz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a nawet 6200 mozna za to kupic. na allegro coraz wieksze wałki sa. była taka aukcja, radeon 9600pro w tytule, a w aukcji pisze radeon 9500, mozna zmodowac do 9700 :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 No lol ale walek . Na polskiej scenie MoH:AA wszyscy co maja radeony czituje .Kuzwa nie ma rady na pedalow . Wciska koles F5 i zna wszytkich pozycje a aby zlapac gosci na screenie od DMW trzeba miec niezlego fuksa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) http://q3arena.gry.imro.pl/board/?akcja=t&...125&temat=15871 Edytowane 5 Lutego 2005 przez Raul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 LOL jakich malo;] Dawalem juz tego linka dzis w nocy w temacie o 9550 ;] Jak zasypialem to zastanawialem sie jak swojego zmodowac do takie super hiper cziter edyszyn :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Swoja droga marniutenki ten wallhack :) sterami odpowienimi mozna osiagnac znacznie wiecej. Inna sprawa ze nie ma niewykrywalnych wallhackow. Dobra nalaiza dema przez grupe adminow pozwala jednoznacznie ocenic czy "zawodnik" jednak widzial cos wiecej czy nie :-P Taki cheat na jakims wazniejszym turnieju "o cos" raczej nie przejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 szkoda że zniknoł topik allegro lole ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 he he dajcie spokuj ... ehh.. dla mnie beznadzieje wydawac 400 zl tylko dla tego zeby widziec przez sciany .. a atak to ta karta jest g... warta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przecież o ile to widzenie przez ściany działa to jest zasluga sterów lub innych programów, a nie karty. Założę się że takie cos można zrobić na każdej grafie. To jest zwyczajny 9550. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przecież o ile to widzenie przez ściany działa to jest zasluga sterów lub innych programów, a nie karty. Założę się że takie cos można zrobić na każdej grafie. To jest zwyczajny 9550. ;) 1258638[/snapback] No nie mów :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 No nie mów :wink: :wink: :wink: 1258810[/snapback] :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Hihihi. Tak dla formalności napisałem. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...