Nyny Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Witam, czy to mozliwe ze przez Windowsa Xp mam bledy po nagraniu CD z muzyka. Jak nagram CD z muza to gdy ja odtwarzam na wiezy slychac jakies znieksztalcone dzwieki. Czego to moze byc wina? U qmpla na innej nagrywarce i windzie 98 wszystko jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Witam, czy to mozliwe ze przez Windowsa Xp mam bledy po nagraniu CD z muzyka. Jak nagram CD z muza to gdy ja odtwarzam na wiezy slychac jakies znieksztalcone dzwieki. Czego to moze byc wina? U qmpla na innej nagrywarce i windzie 98 wszystko jest oki Może spróbuj nagrywać z prędkością 1x - u mnie to pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Nagrywaj z jak najmniejszą prędkością i nie w "locie". No i jakimś dobrym programikiem np. Nero albo Feurio (do audio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 zgadzam sie z przedmówcami, zmniejsz predkość na 4x bedzie juz wszystko wpożądku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Witam, czy to mozliwe ze przez Windowsa Xp mam bledy po nagraniu CD z muzyka. Jak nagram CD z muza to gdy ja odtwarzam na wiezy slychac jakies znieksztalcone dzwieki. Czego to moze byc wina? U qmpla na innej nagrywarce i windzie 98 wszystko jest oki a sciagnoles aktualizacje ktora poprawia obsluge nagrywarwek w XP?? bo u mnie bylo tak samo i po z aktualizowaniu pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a sciagnoles aktualizacje ktora poprawia obsluge nagrywarwek w XP?? bo u mnie bylo tak samo i po z aktualizowaniu pomoglo moze link albo chociaz nazwa tego patcha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a sciagnoles aktualizacje ktora poprawia obsluge nagrywarwek w XP?? bo u mnie bylo tak samo i po z aktualizowaniu pomoglo moze link albo chociaz nazwa tego patcha?jest dostepny w Windows Update ale nie iem ktory to byl bo nie mam teraz XP ale powinno byc tam napisane co naprawia wiec znajdz cos o cd-rw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...