emk Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam Szafira z 4ns sams. i w porównaniu do 9600 tez Szafira brakuje mu z lewej strony jednego hmmmmm kondensa?? i pytanie brzmi - czy ktoś z tego forum jest w stanie mi powiedzieć jakie on ma zadanie i czy mozna by było go wlutować takiego samego i czy to cos zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emk Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Ps odpowiedzi typu pisz na 9550 i czekaj na odpowiedz mijaja sie z celem poniewaz napisalem juz tam i na moj post bylo zero odpowiedzi .Podejrzewam ze dlatego bo sa bardzo zajeci dyskusja ktory radek jest lepszy.Nierozumiem takze wybiorczego zamykania tematow na tym forum inne posty na temat 9550 trzymaja sie swietnie i nikt ich nie zamyka : Jaka Karta R9550 Gigabyte, R9550xt, Gf 5700 Le GECUBE 9550 XT Abit Ati Radeon R9550xturbo-guru 128ddr Tv/dvi Radek 9550 Gigabyte / Sapphire Gecube 9550xt - Obraz Tv I Zakłócenia ................ ??????????? Edytowane 5 Lutego 2005 przez emk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 przeflaszuj BIOSa to sie dowiesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emk Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Daj spokój z biosem to każdy normalny ma już dawno zrobione .Zastanawiałem sie tylko czy wlutowanie tego elementu cos zmieni bo jedyną fizyczną zmianą w porównaniu do 9600 jest brak tylko tego właśnie elementu. Edytowane 5 Lutego 2005 przez emk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ta.. ale wydajności raczej nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...