11111 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 moja drukarka drukuje krzywo.... jest na gwarancji wiec nie wiem czy z niej kozystac czy da sie to usunac w sposob domowy...;-) wyrownywanie glowic nie pomaga..... czyszczenie glowic tez (choc wiem ze czyszczenie niec nie da)... nom ale wyrownywanie glowic nic nie daje (tylko papier marnuje....)hehe co mam robic..... kurde to jest prawie nowa drukarka..... ma tylko kilka miechow...:/ daje linki do obrazkow... co wydrukowalem...:/ pierwszy do druk testowy drugi to stan glowic :/ i co mi sie zdaje to na drugim powinno byc zero wszedzie.... aha nie patrzcie na jakosc obrazkow tylko na ksztalty i cyferki bo moj skaner jest dupny ;) 1. www.gdynia.mm.pl/~tdt/krzywe1.JPG 2. www.gdynia.mm.pl/~tdt/krzywe2.JPG na obrazku pierwszym chodzi o czarną kratke (czarna jest na zywo ale dupny skaner....) jest (paski sa) krzywo (paski te pionowe - od lewej ida wysuniete a pozniej sie chowaja) a na drugim jest ten wykres ;) hlp pomocy z gory thx :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 prosze o pomoc kogos!!!!!!!!!napisz mi ktos jakąś porade prosze........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 zazwyczaj tu pisza, zebys wymienil zasilke na chieftec'a :wink: jezeli jest na gwarancji to dawalbym do serwisu, jak nie rozkrecil i poczyscil jakies rolki, ale pewnie nic to nie da sadze ze samemu nie dasz rady nic z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 mozesz powiedziec cos wiecej...... jakie to jest uszkodzenie???..... czy to ja zrobilem np. wkladajac tusze????? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...