Skocz do zawartości
timmon24

Pamięć Nie Może Być Read

Rekomendowane odpowiedzi

mem testem sprawdzałem odbydwie pamięci i jest OK

natomiast co mnei zmartwiło że przy zapuszczeniu PCI opcja 32 minuty najwieksze obciazenie po 22 min wywala error czyli coś nie tak

ale niewiem myslicie ze to moze byc powodem tego probelmu?

z grafika jest raczej ok mialem z nia problemy ale odkrecilem chodzi na defaultowych ustawieniach,wirusów nie znalazłem ,sterowniki też powinny być ok nie zmienialem ich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem ten pojawia sie wylacznie w przypadku komunikatora GG, napisz do nich hehe :D

a tak powazniej to sciagnij inna wersje gg zrob aktualizacje windy i moze pomoze... mi kiedys pomoglo

Edytowane przez WIDMO82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche odswierze temat bo w sumie nie padla odpowiedz, w mojim przypadku

mialem takie cos na win2000, wgrywalem C++ do tego Apacha (stawialem system od zera i oprogramowanie) i na samym koncu po wcisnieciu "dodaj/usunn programy" mialem ten ze komunikat.....pomogle reinstalacja service packa- PROBLEM ZNIKNOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikat ten wynika prawdopodobnie z niestabilności sprzętu.

U mnie prime mógł iść ile chciał bezbłędnie, goldmemory przechodziło bezbłędnie a World of Warcraft wywalał ten błąd po pół godziny grania. Po obniżeniu taktowania na procu problem zniknął raz na zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi