timmon24 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Tak jak w temacie co jakiś czas pojawia mi sie komunikat w stylu "pamięć nie może być read Błąd aplikacji" jak np mam gre właczoną to sie to pojawia jak uruchamiam gg . co mam z tym zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a po co drugi topik zakładasz?? :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 goldmemory uruchom i sprawdź pamięci ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przyczyn moze byc wiele: pamiec , grafika, sterowniki, wirusy. Radze najpierw wykluczyc te 4 rzeczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mem testem sprawdzałem odbydwie pamięci i jest OK natomiast co mnei zmartwiło że przy zapuszczeniu PCI opcja 32 minuty najwieksze obciazenie po 22 min wywala error czyli coś nie tak ale niewiem myslicie ze to moze byc powodem tego probelmu? z grafika jest raczej ok mialem z nia problemy ale odkrecilem chodzi na defaultowych ustawieniach,wirusów nie znalazłem ,sterowniki też powinny być ok nie zmienialem ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) problem ten pojawia sie wylacznie w przypadku komunikatora GG, napisz do nich hehe :D a tak powazniej to sciagnij inna wersje gg zrob aktualizacje windy i moze pomoze... mi kiedys pomoglo Edytowane 6 Lutego 2005 przez WIDMO82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mee Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Troche odswierze temat bo w sumie nie padla odpowiedz, w mojim przypadku mialem takie cos na win2000, wgrywalem C++ do tego Apacha (stawialem system od zera i oprogramowanie) i na samym koncu po wcisnieciu "dodaj/usunn programy" mialem ten ze komunikat.....pomogle reinstalacja service packa- PROBLEM ZNIKNOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Komunikat ten wynika prawdopodobnie z niestabilności sprzętu. U mnie prime mógł iść ile chciał bezbłędnie, goldmemory przechodziło bezbłędnie a World of Warcraft wywalał ten błąd po pół godziny grania. Po obniżeniu taktowania na procu problem zniknął raz na zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 mi tez sie taki komunikat pojawia jak gram w HL2.. ale to jest wina ramow w moim przypadq.. bo memtest wykryl bledy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...