Cioras Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 WITAM MAM KARTE GRAFICZNA NVIDIA GEFORCE 2 MX (MVGA-NVG11A) MA ONA 32 MB SDRAM, TV-OUT, S-VIDEO. NA KARCIE W MIEJSCU GDZIE JEST BIOS MAM KOSC: HOLTEK HT27C512-70. CHCIALBYM SOBIE ZAUKTUALIZOWAC BIOSA TEJ KARTY LECZ NIE WIEM GDZIE MOGE ZNALESC DO NIEGO AKTUALIZACJE. PROSZE O PODANIE JAKIEGOS LINKA ALBO CZEGOS W TYM RODZAJU :) Z GORY DZIEKUJE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 glupie pytanie. na co liczysz aktualizujac bios tego staruszka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Po 1: Nie krzycz!!!. wszyscy cie słyszą... :mur: po 2: Przeczytaj regulamin bo widzę że jesteś nowy.. Po 3: Skorzystaj z szukajki bo ona nie gryzie a można znaleźć tam dużo ciekawych rzeczy Po 4: Może tu coś na ten temat znajdziesz. No... i to by było chyba wszystko ;) EDIT: Po co chcesz aktualizować biosa?? Bo wydajność chyba aż tak od tego nie wzrośnie... Edytowane 5 Lutego 2005 przez Cooli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...