Radzio1980 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Panowie posiadam płytę główną Abit BX 133 RAID i mam problem poniewaz gdy podłączam do niej klawiature taka z wodotryskami tzn mulitmedialna to trzy diody mi migAja i ona nie działa a gdy podłacze zwykła działa tak prosta bez niczego co sie dzieje potrzebuje pomocy. Dziekuje za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz28+1 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Czesc - sprawdz czy klawiatura sprawna jest ... tez tak mialem - wina klawiatury byla. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Spradzałem na innym kompie i działała a na tym co ma być nie działa. Nie chce byc zmuszony do kupna drugiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 moze masz uszkodzony port ps/2 od klawiaturki na mojej bx133 dziala tylko klawiatura logitecha taka jak mam w opisie, kazda inna wariuje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...