Skocz do zawartości
sebaku17

Którą karte wybrać????

Rekomendowane odpowiedzi

Cze !!!! Mam zamiar kupić sobie karte grafiki .No ale jaką???

Czy ma to być GF 4 TI 4200 czy Ati R9000 ??? Która z nich jest lepsza???

Chodzi mi dokładnie o to aby nie wydać za dużo kasy a mnieć dość wydajną w grach karte!!!

Pa pozdro!!!

ps: Ile dostane za ten sprzęt : Duron 850, GF2MX/400 32MB, 128Mb ram,

pł główna Matsonic na VIA KT 133, głośniki mediatech, monitor LG Studio Works 775N 17 cali, mysz A4tech bezprzewodowa, klawiatura, modem Zoltrix Aquilla 56K , Nagrywara LG 12x8x32x , DVD Rom LG , naped dyskietek,obudowa 230W i win XP PL Profesional ale pirat. Może ktos wie ile taki szmelc jest wart??? Pa pozdro!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup Gainwarda G4Ti 4200 ale koniecznie wersję GS. Kosztuje ona około 850zł ale jest naprawde dobrze wykonana. Nie bierz żadnych radeonów 9000 bo to straszny chłam choć lepszy od G4MX.

Bueheheh miałeś kiedyś tą karte???

Jeśli nie to sie nie wypowiadaj synku :lol:

Radeon 9000 jest wydajniejszy od g2 pro gts ma 10x lepszy obraz i co najwazniejsze nowe funkcje więc co mowisz, ze chłam??

Bardzo dobra karta.

A wiesz przynajmniej jaka jest różnica po miedzy GAINWARD GeForce4PowerPack! Ultra/650 a GAINWARD GeForce4 PowerPack!

Ultra/650 "Golden Sample"?? czy brałeś ją bo jest "dobrze wykonana"??

tz inne karty gainwarda są źle wykonane?? hmm miałem g4 od Gainwarda i była dobrze wykonana.A może nie :lol:

Zastanów sie co mowisz :)

A wracając do tematu: Jeśli chcesz mieć wydajnie to bierz G4 jeśli chcesz miec b.dobry obraz w wysokich rozdzielczosciach i genialny Tv-out bierz radeona 8500 różnica po miedzy radeonem 8500 a g4 4200 jest nie wielka.

Tylko bierz dobrego klona 8500.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przesadzaj z ta jakoscia obrazu , no chyba ze postawisz obok siebie dwa kompy jeden z radkiem  a drugi z gf to zobaczysz

mówie po między g2 a radeon.

miałem g2 to wiem! 10x mowie w przenośni ale różnica jest znaczna!

ale on nie chce kupic gf2 :) radka 9000 lub ti4200 polecam ti4200 ale z gainwardem to bym pomyslal cos im te ti4200 nie poszly (sypia sie), http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4129 tylko drogie jak na 64mb

ale zato dobrze sie kreci , teraz jest zly monent na zmiane grafy ja czekam na radka 9500 , nv30 poczekamy zobaczymy jak bedzie jak wyjdzie nv30 to radek 9700 stanieje moze do poziomu 1500zł :( tylko ilez mozna czekac zawsze cos sybszego na horyzacie sie pojawi i wtedy cwiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przesadzaj z ta jakoscia obrazu , no chyba ze postawisz obok siebie dwa kompy jeden z radkiem  a drugi z gf to zobaczysz

mówie po między g2 a radeon.

miałem g2 to wiem! 10x mowie w przenośni ale różnica jest znaczna!

ale on nie chce kupic gf2 :) radka 9000 lub ti4200

Przeczytaj mój post i Twoje wcześniejsze pytanie to zrozumiesz oco mi chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze !!!! Mam zamiar kupić sobie karte grafiki .No ale jaką???

Czy ma to być GF 4 TI 4200 czy Ati R9000  ???  Która z nich jest lepsza???

Chodzi mi dokładnie o to aby nie wydać za dużo kasy a  mnieć dość wydajną w grach karte!!!

Pa pozdro!!!

ps: Ile dostane za ten sprzęt : Duron 850, GF2MX/400 32MB, 128Mb ram, 

pł główna Matsonic na VIA KT 133, głośniki mediatech, monitor LG Studio Works 775N 17 cali,  mysz A4tech bezprzewodowa, klawiatura, modem Zoltrix Aquilla 56K , Nagrywara LG 12x8x32x ,  DVD Rom LG  , naped dyskietek,obudowa 230W  i win XP PL Profesional ale pirat. Może ktos wie ile taki szmelc jest wart??? Pa pozdro!!!

Złe porównanie :evil: GF4Ti4200 mozesz porownac do ati 8500 a nie 9000 :!: Tak więc bierz GF 4Ti.

Co do sprzetu to mysle ze jak wexmiesz 1500,1600 to bedziesz happy :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...