Gurl Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 mam problem z bratem :/ a dokladnie ze stronami na ktore wchodzi, jak nietrudno sie domyslic wchodzi na strony o tematyce mocno zerotyzowanej :) przez co sciaga roznego rodzaju niepotrzebny syf, wormy , wirusy itp. chcialabym dowiedziec sie czy sa jakies programy do blokowania okreslonego typu stron internetowych.z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 programów takich nie znam, ale dobrze jest się ubezpieczyć w jakąś przeglądarę która nie pozwoli części syfu wgrać sie na dysk, np. Opere albo Firefox'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draven Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam taki sam problem z bratem :P U mnie pomogło po prostu zainstalowanie Firefoxa :) Możesz też pokombinować z różnymi nakładkami na Explorera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Mam taki sam problem z bratem :P U mnie pomogło po prostu zainstalowanie Firefoxa :) Możesz też pokombinować z różnymi nakładkami na Explorera 1258539[/snapback] Prawda zainstaluj firefoxa, lisek jest najbezpieczniejszą przeglądarką ( pisze to na podstawie testu ) oraz ma te zabezpieczenia, warto też pogrzebać w historii jeśli jej nie czyści i sprawdzić na jakie strony wchodzi oraz zablokować ich "adresy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (...) warto też pogrzebać w historii jeśli jej nie czyści i sprawdzić na jakie strony wchodzi oraz zablokować ich "adresy" 1258653[/snapback] Dopowiem, że chodziło mi o to, iż Firefox ma opcję zablokowania wpisanego adresu. Powypisuj z historii i następnie > Narzędzia > Opcje > Przeglądanie > Wyjątki. Do czasu znalezienia dziewczyny podziała... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Na tym forum, jak zresztą widać, wszyscy nienawidzą Internet Explorera. Fakt, że ma wady ale ja tu widzę inny problem. Mianowicie skoro takie rzeczy Ci się ściągają to znaczy, że nie masz antywirusa. A takowego wypadałoby mieć niezależnie od stosowanej przeglądarki. Zainstaluj coś porządnego, np. Nortona Anti-Virusa, innych nie polecę, bo nie korzystam ale jest kilka dobrych programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...