Clubjack Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Witam Mam pytanie, jak dodać mikrofon do ustawień dźwięku w Windowsie na sterownikach kx Projects ? Z góry dziękuje Pozdrawiam Ehh...Przepraszam za moją nieuwage... prosze przenieść ten temat do działu "Programy" Edytowane 5 Lutego 2005 przez Clubjack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nieuważnie czytasz - u góry masz przyklejony topic o KX-ach a w nim m.in linka do przewodnika jak ustawić mika --> tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clubjack Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Nieuważnie czytasz - u góry masz przyklejony topic o KX-ach a w nim m.in linka do przewodnika jak ustawić mika --> 1258692[/snapback]Ehh...Faktycznie... Dzięki wielkie Tym razem starałem sie przeczytać większość ale nie znalazłem tam jak ustawić opcji Steromix.. czyli głos z mikrofonu i muzyka w tle. Jeśli ktoś wie jak to ustawić byłbym wdzięczyn bardzo za pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...