osek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 może to było, nie wiem- nie chce mi sie szukać, ale nie sądzicie że to głupie: flodowanie w szukajce?! wszyscy gadacie żeby najpierw poszukać sobie- a szukanie ograniczone 20'stoma sekundami.. ehh to ja już wole być chamski i temat założyć... sory, ale czekać nawet aby coś wyszukać?! pomysł do bani! to tylko takie moje skromne zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 tiaa 20 sekund cie zbawi... chyba na dial-up. a potem wchodzi nastepny ziomoslaw ktory chce wyszukac i widzi 40 topicow o tym samym bo nikomu nie chce sie poczekac... a odpowiadanie 40 razy na to samo pytanie jest czysta przyjemnoscia prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 20 sekund... a co mam do tego łącze? i: a zbai mnie to 20 sekund, bo niekiedy żeby coś konkretnego znaleź to tzrba kilka różnych słów... i co? 5 minut szukania? ci to pasuje? najwidoczniej nie często kożystasz z szukania.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 najwidoczniej wiem gdzie szukac ew. pytam sie w najbardziej pasujacym topicu. a nie zakladam temat POMOCY!! albo Prosze pomurzcie i nie pisze (przepraszam jesli ktos poczuje sie urazony) w takim stylu ze czytajacy nie wie o co tak naprawde chodzi! rozumiem ze kazdemu sie spieszy z rozwiazaniem nurtujacych go problemow natury hard/software. tylko ze niektorzy zlewaja wszystkie reguly (zeby nie powiedziec maja je w [gluteus maximus]) albo cierpia na nieuleczalna ignorancje (zeby nie nazwac tego debilizmem). przepraszam za jezyk ale czasem trzeba nazwac rzeczy po imieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 w sumie faktycznie 20 sekund to było może zadużo. Zmienione na 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 w sumie faktycznie 20 sekund to było może zadużo. Zmienione na 5 1259368[/snapback] opłacało sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...