kaktusr Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam Kupiłem dzisiaj chiefteca 360-202df wersje atx 2.0 i niestety zapomnialem o tym ze nie bedzie on pasowal do mojej plyty poniewaz mam stara plyte pod atx 1.0 i kablel nie wchodzi nie moge nigdzie znalezc przejsciowki z 24 na 20 pin czy bedzie konieczne ciecie kabli ? przciez strace wtedy gwarancje ! :( pomożcie mi co mam robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 heheh nie martw sie sa przejsciowki nawet chyba gdzies na stronie cheifteca w odnosniu do sklepu angela www.chieftec.pl chyba 10 zl z tego co pamietam kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 dobra a moze mi ktos jeszcze powiedziec po co jest przy tym zasilaczu ten kabelek z wejsciem 3 pin taki sam jakim sie podlacza dodatkowy wentyl do obudowy mam go podlaczyc normlanie pod wejscie 3 pin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paliniak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 dobra a moze mi ktos jeszcze powiedziec po co jest przy tym zasilaczu ten kabelek z wejsciem 3 pin taki sam jakim sie podlacza dodatkowy wentyl do obudowy mam go podlaczyc normlanie pod wejscie 3 pin ? 1258553[/snapback] To jest właśnie kabelek od monitoringu obrotów wiatraczka w zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...