Tahion Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Zkupilem za wasza rada multiszlifierke - Kinzo , jestem ogolnie bardzo zadowolony i usprawnilo to moje prace niesamowicie , ale mam problem z cieciem , kocowki na ktorych zakladam tarcze tnace gna sie , po przecieciu 2 cm blachy 1mm , same koncowki (2 ) sa orginalne dreamla , czy ktos ma pomysl czego to moze byc wina , wkladam je do konca , zakrecam mocno ... wszystko robie jak trzeba , przy cieciu nie dociskam zbytnio ... pliz help me !!! Edytowane 5 Lutego 2005 przez Tahion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zkupilem za wasza rada multiszlifierke - Kinzo , jestem ogolnie bardzo zadowolony i usprawnilo to moje prace niesamowicie , ale mam problem z cieciem , kocowki na ktorych zakladam tarcze tnace gna sie , po przecieciu 2 cm blachy 1mm , same koncowki (2 ) sa orginalne dreamla , czy ktos ma pomysl czego to moze byc wina , wkladam je do konca , zakrecam mocno ... wszystko robie jak trzeba , przy cieciu nie dociskam zbytnio ... pliz help me !!! 1258550[/snapback] Jakie masz obroty? Co gną się czy łamią dokładniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Gna sie , kilka 2-3 milimetry wychyłu a to sporo bo zaczyna tarcza bic i d.... a nie ciecie jest ... , co do obrotow to wlasnie zawsze zaczynam od malych i pozniej sobie zwiekszam .. czyli od 10- 35 tys /min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dla mnie kompletna zagadka. A jak z oryginalnym trzpieniem od Kinzo? A przy okazji możesz zarzucić fotkę takiego zgiętego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nigdy nie mialem ogrinalnego kinzo . ale zasada dzialania jest taka sama , pozatym koncowka z Dremla jest bardzo masywna i mam inne ktore sa o wiele mniej masywne np z kamienia szlifierskiego i sie nic nie dzieje , a tam zaraz jak sie konczy to zgrobienie to sie tam wygina .. , zastanawiam sie czy te lipne tarcze ktre w tym momencie uzywam nie sa zle wywarzone czy cuś i przez to powoduja taki efekt , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...