bakacz13 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Cześć mam poważny problem źle sfleshowałem moją grafikę i potrzebuję biosu do niej GF4 Ti 4200 128MB agp 8x firmy PNY.Jeżeli macie taką kartę to prosiłbym o kontakt lub przesłanie mi oryginalnego BIOS-u na e-mail bakacz3@wp.pl LUB jeżeli znacie stronkę gdzie mogę go ściagnąć bo ja już przeszukałem wszystko i nic nie znalazłem.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) przegladnij pierwsze strony forum o AMD, podstawowe i karty graf..... ktos najdalej wczoraj postowal linka do sterownikow gdzie byly wszystkie biosy do kart nvidii od TNT..... EDIT http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html Edytowane 5 Lutego 2005 przez odbytorq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...