pohlak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dość często używałem msconfig.exe. Ale któregoś dnia po prostu zniknął. W systemie nic się nie bawiłem, więc nie sądze bym go usunął. W necie jest ten plik do ściągnięcia, ale nie wiem czy takie skopiowanie go na chama jest dobre. Mam XP, raczej bez wirusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zobacz czy sfc go przywroci: Start->Uruchom->sfc /scannow A jezeli nie to sciagnij z netu ale wersje pod XP i przegraj gdzie trzeba, zreszta powinien byc na cd z XP :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dość często używałem msconfig.exe. Ale któregoś dnia po prostu zniknął. Mam XP, raczej bez wirusów. 1258818[/snapback] Jesteś pewien ? Bo nawet w Windows pliki same nie znikają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pohlak Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Zobacz czy sfc go przywroci: Start->Uruchom->sfc /scannow A jezeli nie to sciagnij z netu ale wersje pod XP i przegraj gdzie trzeba, zreszta powinien byc na cd z XP :-) 1258973[/snapback] Jak uruchamiałem te sfc to kompletnie nic się nie uruchamiało, ale też nie pojawił się alert, że nic nie znalazło. A w necie znalazłem tylko wersje do ang. Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 To aż z internetu trzeba ściągać coś co mozna skopiować z płyty instalacyjnej systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...