Skocz do zawartości
sir Afeen

MotoGP

Rekomendowane odpowiedzi

No tak. Widze, ze czarny scenariusz sie sprawdza. W Polsce tak telewizja jak i wiekszosc ludzi ma wyscigi motocyklowe w [gluteus maximus]  :cry:

bylem blisko :) , wole rajdy z autkami WRC :) tez sa olewane w polsce

WRC Rulezz, :twisted: nie ma to jak przejedzie taki obok ciebie ofektownym slidem, wydobywając z siebie piękny rykk, ahh i ten zapach spalin, :D niech sie jakies F1 schowa. Rzeczywiscie w polsce rajdy sa traktowane po macoszemu, a szkoda bo to piękny sport.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak. Widze, ze czarny scenariusz sie sprawdza. W Polsce tak telewizja jak i wiekszosc ludzi ma wyscigi motocyklowe w [gluteus maximus]  :cry:

WRC Rulezz, :twisted: nie ma to jak przejedzie taki obok ciebie ofektownym slidem, wydobywając z siebie piękny rykk, ahh i ten zapach spalin, :D niech sie jakies F1 schowa. Rzeczywiscie w polsce rajdy sa traktowane po macoszemu, a szkoda bo to piękny sport.

tez to lubie, zaprasz a odcinek patelnia tam dopiero jest wypas , auta jada z gory slychac tylko silnik , auta pokonuja dwa nawroty pierwszy w prawo drugi w lewo, kuchar ostatnio byl 11 w mistrzostwach swiata , zobaczymy co pokarze w australii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem czy ktos na forum wie co to i oglada (tylko bez oszukiwania - wyszukiwarki odpadaja  :!: )

Ja wiem co to i oglądam :D

MotoGP jest najlepsze, tak jak i Valentino Rossi

W Polsce tak telewizja jak i wiekszosc ludzi ma wyscigi motocyklowe w [gluteus maximus]

Na szczęście jest Eurosport :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos ty taki nerwowy to odpowiednik formuly 1 tylko ze w motocyklach z tym ze sie dzieli to jeszcze na klasy pojemnosciowe 125, 250 i 500. Sam mam motocykl (hehehe M-72 tylko) i sie tym ciut interesuje, niestety nie mam eurosportu odkad zdjeli go z hotbirda :( i jestem juz mocno do tylu z motoGP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo co to. Takie wyścigi motorków jak ktoś już wyżej pisał. Szkoda, że nie ma kto konkurować z Rossim. Zrobiła się sytuacja jak w F1... :( Dla mnie największa przyjemność z oglądania MotoGP to jak widzę co wyprawia na torze McCoy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak swoja droga to dzis w VMAX'ie pokazywli maluszka ktory ma silnik 50koni (po przerobkach) i ok 9 sek do setki... pomijamy fakt ze jest to wersja do wyscigow i rzadko silnik wytrzymuje do konca rajdu:)

Nie 9 tylko 8 i nie 50KM tylko ponad 50 i nie rajdy tylko rallycross. Nieźle namieszałeś :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos ty taki nerwowy to odpowiednik formuly 1 tylko ze w motocyklach z tym ze sie dzieli to jeszcze na klasy pojemnosciowe 125, 250 i 500. Sam mam motocykl (hehehe M-72 tylko) i sie tym ciut interesuje, niestety nie mam eurosportu odkad zdjeli go z hotbirda :( i jestem juz mocno do tylu z motoGP.

Jeśli chodzi o ścisłość to nie ma juz klasy 500 gdyż w jej miejsce wprowadzono właśnie tytułową MOTO GP. A tak poza tym to dla mnie o wiele ciekawsze są właśnie wyścigi motocyklowe niż nudna formuła 1.

A w przyszłym sezonie na placu boju pojawi sie Ducati z rewelacyjnym Troyem Baylissem i dopiero bedzie jazda. (zwłaszcza że niektórzy kierowcy dopiero w przyszłym sezonie dostaną nowe czterosuwy i moze być ciekawie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedzi, juz mi lepiej :) . Jak dla mnie Carlos Checa rzadzi - szczegolnie jak dostanie piany! Rossi fakt dominuje, fakt jest dobry ale nie wiem czy zauwazyliscie, ze Honda dysponujac najlepszym motocyklem nie udostepnila nikomu go dopóki Valentino nie zdobyl tytulu. Popaczcie co wyprawia Baros na rc211v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olewane, no co ty, regularnie na tv4 sa godzinne (az godzinne :!: :!: :!: )relacje z rajdow wrc

olewana to jest FORMULA 1 - najpiekniejszy sport ze wszystkich na swiecie, a w polsce, to nawet nie wspomna ze bylo jakies GP :cry: :cry: :!: :!: tu jest debilna telewizja, nic poza jakimis gownianymi brazyliskimi serialami nie ma :!: :!: :!: a abonament to k.....wa trza placic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

tak swoja droga to dzis w VMAX'ie pokazywli maluszka ktory ma silnik 50koni (po przerobkach) i ok 9 sek do setki... pomijamy fakt ze jest to wersja do wyscigow i rzadko silnik wytrzymuje do konca rajdu:)

Nie 9 tylko 8 i nie 50KM tylko ponad 50 i nie rajdy tylko rallycross. Nieźle namieszałeś :wink:

we wrocku koles ma 60 KM w maluszku i reguralnie wygrywa all popularki :lol: taka torpeda ze szok 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą Hondą to nie całkiem tak ... Pamiętasz na czym Rossi zrobił mistrza świata w ubiegłym roku? Przecież nie był to fabryczny Repsol-Honda, prawda? A jednak przygotowana przez ex mechanika Doohana (nie pamiętam nazwiska) niefabryczna Honda była najlepsza w sezonie.

Rossi i jego ekipa Ruleeez !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą Hondą to nie całkiem tak ... Pamiętasz na czym Rossi zrobił mistrza świata w ubiegłym roku? Przecież nie był to fabryczny Repsol-Honda, prawda? A jednak przygotowana przez ex mechanika Doohana (nie pamiętam nazwiska) niefabryczna Honda była najlepsza w sezonie. 

Rossi i jego ekipa Ruleeez !!!

Zgadza sie masz racje, ale przyznasz, ze w tym sezonie rc211 totalnie zdominowala moto gp - wystarczy spojzec na wyniki ostatniego wyscigu (pierwsze cztery miejsca to rc211), a do niedawna mial ja tylko Rossi. Faktycznie tez znaczenie ma team Rossiego i to, ze Doohan jest tez czestym gosciem w boxie repsola. Mysle, ze nastawy motocykla na wszystkie tory Valentino dostal w prezecie od Doohana, a pamietam, ze jak Doohan jezdzil to byla wielka tajemnica. Jest jeszcze jedna sprawa: mimo ze wszystkie rc211 nazywaja sie tak samo to ta Rossiego jest i tak inna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja coraz bardziej jestem zadowolony z sytuacji w motoGP. Widzieliście co Barros zaczął wyprawiać jak dostał 4-suwa ?? Jak dobrze pamiętam to 3 wyścigi = jeden wygrany (jedyny który Rossi przegrał w sezonie 8O ) i dwa w pierwszej trójce (chyba 2 drugie miejsca).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja coraz bardziej jestem zadowolony z sytuacji w motoGP. Widzieliście co Barros zaczął wyprawiać jak dostał 4-suwa ?? Jak dobrze pamiętam to 3 wyścigi = jeden wygrany (jedyny który Rossi przegrał w sezonie 8O ) i dwa w pierwszej trójce (chyba 2 drugie miejsca).

Rossi przegral jeszcze jeden wyscig z Toru Ukawa, chyba drugi w sezonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno. Dziesiaj przeczytalem w Wyborczej, ze Eurosport ma duuze problemy finansowe. To moze byc problem, bo nie znam innej stacji ktora transmituje Motogp caly weekend na zywo :( . No i Toby Moody i Randy Mamola ktorych nie da sie zastapic... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

olewane, no co ty, regularnie na tv4 sa godzinne (az godzinne :!: :!: :!: )relacje z rajdow wrc

olewana to jest FORMULA 1 - najpiekniejszy sport ze wszystkich na swiecie, a w polsce, to nawet nie wspomna ze bylo jakies GP :cry: :cry: :!: :!: tu jest debilna telewizja, nic poza jakimis gownianymi brazyliskimi serialami nie ma :!: :!: :!: a abonament to k.....wa trza placic

ale i tak malo powinna byc relacja calodniowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopuje temat, bo w motogp sie wiele dzieje. rossi wypada na poczatku wyscigu, stoner nie jest w scislej czolowce. drugi wyscig z rzedu hayden jedzie bardzo dobrze co mnie ciesze. pedrosa sie przelamal, capirossi swietnie. no i kolejny wyscig w ktorym nie wygrywa zdobywca PP (bodajze 12? z rzedu). moze nie byl to tak ciekawy wyscig jak w assen, ale pod wzgledem emocji motogp bije na glowe f1

no i prosze moderatora zeby przeniosl ten temat w podkategorie sport

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi