Skocz do zawartości
ZATOICHI

Zmierzch Peceta Jako Platformy Do Gier (sonda)

Twoje zdanie na temat PC jako platformy do gier ?  

367 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoje zdanie na temat PC jako platformy do gier ?

• Uwazam ze czas PC-eta jako najlepszej platformy do gier minal bezpowrotnie, teraz jest czas konsol, rola pc slabnie z roku na rok.
      38
    • Uwazam ze czas PC-eta jako najlepszej platformy do gier minal ale ciagle bedzie w czolowce.
      98
    • Uwazam ze PC jest obecnie najlepsza platforma do gier i jeszcze dlugo tak bedzie.
      133
    • Uwazam ze PC jest obecnie najlepsza platforma do gier, ale jego pozycja jest coraz bardziej zagrozona.
      97

Rekomendowane odpowiedzi

KZI nie widze sensu w twojej wypowiedzi. A co z tym ktorzy maja po 4 samochodu i 2 jachty? A co do osob co maja tysiaca na 4.. to jakos nie wierze ze wyzyja.. sam czynsz + oplaty to przeciez ponad 600.. Albo trzeba sie zabrac do pracy albo nie myslec o nowych zabawkach. Takie moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam warunków by móc we własnym pokoju pozowlić se na taki komfort, pozatym koszt tego telewizora

Tez nie mam tego TV w pokoju :) Byla to odpowiedz na Twoja uwage:

Lol w jakiej odległości od tego tv musisz siedzieć aby te wrażenia były takie dobre

Chodzilo mi o to, ze do komfortowego grania na duzym ekranie wcale nie trzeba siedziec niesamowcie daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi