snoo Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 mam monitor Hyundai F790d kupilem go w lipcu (nowy 3 latka gw.) i od poczatku zachowaywal sie dziwnie po wlaczeniu i ustawieniu geometri obrazu wszystko bylo ok ale jak wlaczam go "na zimno" obraz jest zbyt mocno rozciagniety w pionie i poziomie po kilku minutach wszystko jest tak jak powinno o co tu chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Każdy monitor musi się "rozgrzać". Ja mam Nec M95F i po włączeniu dzieje się to samo. To nie jest żadna wada i nic na to nie poradzisz :!: :!: :!: . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 wszystko jest ok. Jak monitor jest zimny to obraz jest zderomowany. Jak sie nagrzeje to jest ok. To jest normalne i nie masz sie co przejmować. Pozdrawiam :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 W instrukcji powinienes miec taki tekst. Prosimy dojkonywac wszelkich regulacji geometrii obrazu po 15- 30 minutach od wlaczenia monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dzięki podobnie myslalem ale jesli chodzi o monitory to jestem zielony :oops: wiec wolalem sie spytac dla swietego spokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...