Swarorzyc Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jak coś takiego zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jest takie urządzenie Niewiem jak sie nazywa mój szwagier ma a aucie takei cos podłanczasz pod to katode i na basy,dziweki reaguje :) Fajna rzecz ale droga dosyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Kupujesz inwerter reagujacy na dzwiek (modul dzwiekoczuly jak kto woli) i tyle np. taki ;] Edytowane 5 Lutego 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 droga rzecz... kiedyś wymysliłem taki układzik.. gdzieś mam schemat... kosztuje ok 5 pln :>... ino z podłączeniem pod katode cza by pomyslec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...