virtuomaniak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Mam spakowany plik ISO ktory wazy 4.5GB i chce go wypakowac z rarow.... ale niestety nie moge, mam 7gb wolnego na dysku ale mialem error ze za malo miejsca.... i tak pare razy. Dorwalem nowsza wersje WinRara i mam nastepujacy komunikat... Edytowane 5 Lutego 2005 przez virtuomaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 plik wymiany tez masz na tej partycji ? moze przez plik wymiany brakuje momentami miejsca? sprubuj totalcmd musi pujsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 no przeciez pisze jak BYK ze ntfs obsługuje pliki powyzej 4gb a pewnie masz fat32 jedna partycje przekonwertuj na ntfsa bo inaczej pliku nie rozpakujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Nie, mam na innej partycji.... latwo powiedziec przekonwertuj sobie dysk, dziekuje nie chce tracic wszystkich danych.... nie ma jakiegos sposobu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 można przekonwertować system plików nie usuwając żadnych danych z partycji. Jest od tego polecenie convert. Poszukaj w pomocy windowca tam jest dokładnie to opisane, Sam go kiedyś używałem i nic mi z dysku nie zginęło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 no moze i sie da bez tracenia danych ale nie chce miec ntfs tylko dal tego jednego pliku, nie da sie tego jakos pominac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam! Podobny temat był poruszany TUTAJ całkiem niedawno. Chyba niema innego sposobu, albo convert do NTFS, albo będziesz musiał iść do kogoś to rozpakować. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 plik wymiany tez masz na tej partycji ? moze przez plik wymiany brakuje momentami miejsca? sprubuj totalcmd musi pujsc 1259193[/snapback] :lol: :lol: :lol: czlowieku co Ty piszesz :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...