adaml Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam. Jakie programy używac do Overclocking , sprawdzania częstotliwości rdzenia i pamięci, czasu dostępu do pamięci itp. w ATI oraz nVidii na PCI-E ?? Mam kilka kart PCI-E i Aida 32 nie podaje informacji (mam puste okno z opisem karty). Do potkręcania ATI używałem ATIools ale do nVidii nie mam zadnego programiku. Z góry dziękuje i pozdrawiam Adam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 aida jest juz stara. nowa wersja to everest home edition. do nV :arrow: rivatuner. nie wiem jaka jest obecna wersja. co do czasu dostepu to nie znam programu. eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zobacz tutaj http://downloads.guru3d.com/download.php?id=13 PS. Czego uzywacie do monitorowania temp. na pasku obok zegara ? Mam obecnie zainstalowany program Speedfan ale zdarza sie, ze zajmuje w 99% moc procesora, tak jakby sie zawieszał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...