Skocz do zawartości
.:GurU:.

Inwalidyczny System Czy Komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkałem się z czymś takim ostatnio:

Instalacja win xp pro instalacja z cd na czysty dysk menu domyślne podręczne (dosowe) czas przeczytać umowe i wcisnąć F8 a tu NIESPODZINAKA! klawisz funkcyjny nr.8 nie działa no to plan b czyli padła klawiatura nastepna a tu to samo no to plan c restart i też nie da rady klawisz F8 jest zablokowany wie ktoś może co jest nie tego? Sprawa jest o tyle dziwna że wydażyła się na jednym komputerku CD oficjalny systemu xp pro nie jakiś made in bazar.

Jakieś pomysły sugestie? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się z czymś takim ostatnio:

Instalacja win xp pro instalacja z cd na czysty dysk menu domyślne podręczne (dosowe) czas przeczytać umowe i wcisnąć F8 a tu NIESPODZINAKA! klawisz funkcyjny nr.8 nie działa no to plan b czyli padła klawiatura nastepna a tu to samo no to plan c restart i też nie da rady klawisz F8 jest zablokowany wie ktoś może co jest nie tego? Sprawa jest o tyle dziwna że wydażyła się na jednym komputerku CD oficjalny systemu xp pro nie jakiś made in bazar. 

Jakieś pomysły sugestie? :lol:

1259451[/snapback]

Przychodzi mi do głowy żebyś sprawdził wtyczki od klawiatury na płycie.

takiego problemu jeszcze nie spotkałem

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o to chodzi że F8 dział normalnie przy klawie ale jak przyjdzie akceptować to nie działa w sama klawiatura w innych kompach działa wszystko z inną klawiaturą też F8 nie działa. Ma ktoś jakiś momysła ja też się pierwszy raz z tym spotkałem i tylko na jednym kompie ot taki rarytas.

Jakieś komentzrze? -chętnie posłucham.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi