Skocz do zawartości
pl00b00

AGP a grafa

Rekomendowane odpowiedzi

hmm... MX powinien ci pujść miałem płytę na chipsecie Ali Alladyn-pro 2 (czy jakoś tak) i mój MX200 chodził bez zażutów ale np: odpalałem na tej płycie ATI 128 Rage Pro i [gluteus maximus] zawieszał się w 3D Ale najprawdopodobniej do stabilnej pracy bedzie potrzebował AGP 1x (tak było w moim przypadku).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje mobo to cos pc chipa chya jakis model na sisie, prawdopodobnie m571 czy 2 lub cos takiego, za choleere nie moge znalezc dokladniejszych informacji

Teoretycznie powinna odpalić, ale miałem "przyjemność" obcowania z tymi płytami (ale nie poamiętam dokładnie modelu) i nie mogłem odpalić tnt na tym badziewiu :twisted: :evil:

Jaki masz tam procesor?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pentaiwke 200 mmx, to tylko faza przejsciowa ma byc bo chce se tylko w q3 troche popykac, bo nowego kompa bede mial dobiero pod chinke ;p

Właśnie sie tego obawiałem... Czyli to ten sam pc chips na socket7 z któryma miałem wątpliwą przyjemnośćobcować - ta grafa nie odpali .

BTW gorszej płyty w życiu w rękach nie miałem..... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze jest do [gluteus maximus] bo tera jusz jestem madry:evil:, ale wtedy kupowalem mojego pierwszego kompa i nic o nich nie wiedzialem, tera jusz wiem co cza qpic. w tkim razie sproboje tak na wszelki wypadek wmontowac jakas i mosze odpali, a jak nie to cza wypatrywac sw mikolaja 8O :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...