Gość Kyniek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 WaWrzOL już podałschemat i myślę że jego się będę trzymał - tylko pomęczę ludzi z robotyki jak technicznie to zrealizować ;p ewentualnie jak FireBlade spróbuje ze świecami samochodowymi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 na www.overclockers.com maja taka grzalke i testuja na niej wszystkie coolery i WB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 problem z grzalkami jest taki ze przy niskich temp (tak jak peltiery itd) zmieniaja swoje parametry :\\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Właśnie - z Ravenem stwierdziliśmy że fajnie było by mieć grzałkę.... ale jeśli Raven się orientuje w elektronice to ja mam głopoty nawet z czytaniem schematów :/ ale postępy jakieś są :P co myślisz o zastosowaniu tranzystorka?? Czy może lepiej świece jak mają na watercooling?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...