_mentos_ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam serdecznie! Chciałbym się dowiedzieć jaka jest obecnie najbardziej wydajna karta graficzna na rynku. Mój kuzyn jest obecnie na dalekim, dalekim wschodzie i może mi załatwić wypas kartę za małe pieniądze. Myślałem o Radeonie 9800Pro, który kosztuje tam teraz 300-400 zł, no ale myśle, skoro wraca z parę miechów to karty potanieją i może lepszą furę sobie sprawie. Najbardziej interesuje mnie geForce 6800GT (obsługa directx 9.0c), ale może się źle kieruje. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 najbardziej to 2x6800ultra sli, a pojedynczo to 6800ultra i x850xt pe, ale ty chesz na agp, wiec albo 6800ultra albo x800xt pe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 obecnie najwydajniejszy jest x850 XT PE :lol: zaraz za nim x800 XT PE a potem x800 XT, potem masy 6800 U 6800 GT wzniki wedlug toms hadrware 3d mark 2005 dodac trzeba ze w grach szybsza jest ta pod ktora gra lepiej jest zoptymalizowana :lol: np hl2 chodzi duzo lepiej pod ATI zas doom 3 pod NVIAIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Z tego co mi się wydaje to kup sobie Radeona X850XT i starczy ci na może rok ;) tylko że już trzeba mić płyte pod PCI-Express. Tylko jak sie zdecydujesz a masz na to kase to weź jakiegoś Excalibura przynajmniej bedziesz miał cisze na dłużej. (a mi możesz <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> śmiało 6800GT i spokojnie może być nawed używana NIEOBRAŻE SIĘ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...