kadosz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Czy to możliwe, że bez założenia pasty na procka, może on się nagrzewać do 60-70 stopni C ??? Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev.2 Sempron 2400+ Gigabyte GA-7N400L, NForce2 Edytowane 6 Lutego 2005 przez kadosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Czy to możliwe, że bez założenia pasty na procka, może on się nagrzewać do 60-70 stopni C ??? Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev.2 Sempron 2400+ Gigabyte GA-7N400L, NForce2 1259961[/snapback] :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: czlowieku wiesz po co jest pasta termoprzewodzaca? wiesz jak zakladac cooler na proca? wiesz ile twoj procek wydziela wattow? JEZU CHRYSTE NA LYZWOROLKACH!!! smaruj porzadna pasta i zakladaj dobrze cooler chyba ze chcesz spalic cpu i mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orczyk5 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 To nir tylko możliwe to PEWNE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Inna sprawa ze arctic cooling raczej ma wysokie temperatury- jest w miare cichy ale rekordow w temperaturach o sie nie spodziewaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongarm Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Mam taki sam cooler na xp2000+ i aktualnie mam 40C, w stresie do 50. Polecam CPUIDLE. A co do smarowania to masz u mnie nominacje do LOLa miesiąca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 :evil: ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... kadosz, zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Powyższy schemat by Sikor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Wrrrrrrrrrrrrrrrr. Co napisaliście kadoszowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: teraz jak gość jest początkujący zasmaruje cały proc zamiast samego rdzenia i skopci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) z cpuidle to ja schodzilem na 33*C :twisted: na moim palomino (1800+@1680MHz 1,75V) z cp5-8jdif-0l wiec imo ten cooler nie blyszczy wydajnoscia. edit: Wrrrrrrrrrrrrrrrr. Co napisaliście kadoszowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: teraz jak gość jest początkujący zasmaruje cały proc zamiast samego rdzenia i skopci! 1260693[/snapback] moze bede wredny ale powiem tylko tyle ze jak sie g*wno wie o podstawach chlodzenia to sie ma za swoje. jestem wredny ale taka jest rzeczywistoc. jak ujara to bedzie miec nauczke. Edytowane 6 Lutego 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadosz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Co do OrGiUsZ-a nie będę się wypowiadał. W końcu po to jest forum, żeby radzić, a nie zniechęcać!!! Dobrze, że ON wie wszystko. Do .:GurU:. - wielkię dzięki za poparcie, ale wiedziałem gdzie nałożyć paste. Temperatura spadła do 40*C. Po prostu ktoś mi powiedział, żebym nie nakładał pasty, bo ona i tak niewiele daje, posłuchałem i mam za swoje. Do mechl!k - temat może być, jak nie to zmienię jeszcze raz. Edytowane 6 Lutego 2005 przez kadosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ciesz sie. zwykle mam gorszy humor. poczytaj sygna co do tego ziomka co ci to mowil.... sprzedawca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadosz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Nie to nie był sprzedawca, ale słyszałem, że tacy też się zdarzają!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 moze bede wredny ale powiem tylko tyle ze jak sie g*wno wie o podstawach chlodzenia to sie ma za swoje. jestem wredny ale taka jest rzeczywistoc. jak ujara to bedzie miec nauczke. 1260697[/snapback] Może będe dizwny ale powiem TAK: Od tego chowiemy tu swoje śmierdzące dupska że jak ktoś czegoś niewie (ma jakieś niejasności odnbośnie sprzętu) i nietrzeba pisać kilka stron maszynopisu żeby mu odpowiedzieć tylko odpowiedź jest któtka i można napisać to trzeba to zrobić! (no chyba że zlecić SZUKANIE ;) ) Skąd masie gość dowiedzieć jak my mu nienapiszemy !?!? na chat sobie wejdzie i dowie się żeby nieruszać albo ktoś powie że on to sobie woreczkiem nylonowym obkleił proca i mu sie zrobił zimny a jak stoi przy oknie to już ma -5*C. :? ciesz sie. zwykle mam gorszy humor. poczytaj sygna co do tego ziomka co ci to mowil.... sprzedawca? 1261144[/snapback] Hehe może i sie śmiejesz ale ja znam takiego jednego DWNA sprzedawce nawed swój własny sklep ma (i coś tam sprzedaje) poszłem raz do gościa bo potrzebowałem regulator obrotów, gość próbował mnie zametlić i sprzedac mi go za 45zł no totalny daun jak zobaczył że podziękowałem to jeszcze tekst "tutaj nigdzie takiego nie dostaniesz" no konkretny daun. Ale szkoda że udaje mu się ludzi czasami w jajo zrobić. Gdybym tak podał na forum jego dane i dokładny adres sklepu to było by złe? i Tu pytanie do adminów moge napisać czy nie? gość jest denerwujący to czemu by nie choć gdzie zklep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...