Elien Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie. A po cholere ? A i opowiedz mi o tym : "1GHzDDR2700" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jestem ZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie. A po cholere ? A i opowiedz mi o tym : "1GHzDDR2700" Poprostu sie kopsnal. Chodzilo mu chyba o 1GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Poprostu sie kopsnal. Chodzilo mu chyba o 1GB :) bo ja wiem moze jest swiecie przekonany ze tam powinno byc Ghz ? Tak ajk ostatnio jakis master tez mial konfig wyj***ny w kosmos i dysk mial Matroxa ! No az zal za dupe lapie jak sie takie rzeczy czyta :) Szpan sie nie udal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie. A po cholere ? A i opowiedz mi o tym : "1GHzDDR2700" O czym mam ci opowiedzieć??? :twisted: :lol: :D :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 szybko będzie działało forum jak będzie na nim siedziało 500 osób :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 szybko będzie działało forum jak będzie na nim siedziało 500 osób :wink:no nie wiem czy bedzie 500 osob:) regulernie odwiedzajacych jest moze ze 100 a regulranie udzielajacych sie z 50. a zarejestrowanych ze 2 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie. A po cholere ? A i opowiedz mi o tym : "1GHzDDR2700" O czym mam ci opowiedzieć??? :twisted: :lol: :D :lol: :twisted: O swoim podpisie ktory juz usunoles pewnie ze wstydu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 na cholere?, i co z tego ze bedzie ful ludzi?, kogo to podnieci?, te rekordy maja sens jak sie same robia a nie jak ktos zwola ludzi, na tym polega caly pic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Stałe łacza w Bielsku Hyperion www.hyperion.pl MarcinC@priv.hyperion pl - dowiesz sie wszystkiego aktualnie promocja - 399 zł brutto podłączenie, 59 zł abonament Z tym że oczywiście tylko na wybranych osiedlach. Pozdarwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie.A o co chodzi ? Gdzie sie spotkać ?? na czacie tweaka czy .... . No nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Chodźcie wszyscy w następną niedziele o 20:00 na tweaka, żeby pobić rekord uzytkowników. Jak macie jakąś lepszą datę to napiszcie.A o co chodzi ? Gdzie sie spotkać ?? na czacie tweaka czy .... . No nie wiem o co chodziNa forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Stałe łacza w Bielsku Hyperion www.hyperion.pl MarcinC@priv.hyperion pl - dowiesz sie wszystkiego aktualnie promocja - 399 zł brutto podłączenie, 59 zł abonament Z tym że oczywiście tylko na wybranych osiedlach. Pozdarwiam Dzięki, ale ja miszkam na os. Kopernika, a tam dojdą za ok. pół roku :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 To w koncu jakie postanowienie ? Pobijamy ten rekord czy nie ? Jestem ZA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...