Patryk555 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Mam do was pytanie. Przez program ScenalyzerLive i kabel FireWire zgralem film z kamery na kompa(jest on bardzo duzy 16GB, ale go pozniej skonwertuje)i zapisal mi sie on jako kilkanascie krotszych filmow(zostal podzielony na sceny) czy w tym programie mozna zrobic tak zeby zapisal go na dysku jako jeden plik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak masz fat32 na tej partycji to ci go pocial na 4GB czesci, zgrywaj go na ntfsa, albo kompresuj jakims programem w ktorym ustawisz w kolejke te rozdzialy wtedy podczass kompresji w scali w jeden plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 na partycji mam ntfsa, moze znasz taki program do kompresji, bo ja uzywam TMPGEnc, i on chyba nie ma tej funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 cokolwiek do montowania video, adobe premiere, ulead video studio, vegas video, nawet virtual dub ma taką funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Sory za pytanie, ale dopiero zaczynam "zabawe" z zgrywaniem filmow na kompa, jak nazywa sie ta funkcja w virtual dub ktora mi "sklei" ten film w jeden plik. Ten program wczytuje mi film ale tylko ten przed konwersja, a tego przerobionego juz nie widzi. Czy ten przerobiony film(ktory jest w kilku plikach)moge jeszcze jakos skleic czy musze konwertowac na nowo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 biezesz open i otwierasz pierwszy plik, potem klikasz append video file i otwierasz drugi, program automatycznie sklei pliki o odpowiednich indeksach, wiec trzeba je jakos poludzku nazwac np. v1.avi, v2.avi ....... Jesli masz tak nazwane to po dodaniu drugiego pliku program wezmie pod uwage wszystkie w katalogu odpowiadające danej konwencji nazw plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ok, ale tym programem "skleje" film przed konwersja, a ten co juz przerobilem on nie chce odczytac. Acha na partycji C(systemowej) mam system plikow NTFS a na D mam FAT32, to znaczy ze na D nie bede mogl zgrywac filmu bo bedzie mi go dzielil na mniejsze pliki?Gdy zzucilem film na dysk byl w formacie avi, a pozniej zeby go zmniejszyc(z 16GB na 4GB) przerobilem go na MPEG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...