Nuttie Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Czesc, mam pewien problem. Mam wyszukiwarke do plikow txt napisana w php, chodzi o to by po wpisaniu frazy wyskoczyly pliki txt zawierajace w tresci dana fraze. Wszystko dziala, tylko wyszukiwarka nie rozpoznaje polskich liter, wiec jak napisze w polu wyszukiwarki np.: "odwołujący" to nic nie znajdzie. Domyslam sie ze jest na to jakis sposób, który umozliwi mi korzystanie z polskich liter. Nie ja pisalem skrypt do wyszukiwania i powiem szczerze ze sie nie znam na tym, ale chyba dodanie obslugi polskich znakow to nie jest problem dla kogos kto takie cos napisal. Tylko nie wiemy jak to "ominac" moze ktorys z was pisal badz wie jak zaimplementowac wyszukiwanie wyrazow z polskimi literami, bylbym wdzieczny za jakis kod or sth. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 http://forum.php.pl/index.php?act=Search&f= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzieki teraz ich pomecze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...