wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Od pewnego czasu jestem posiadaczem SDI :| i mam kilka pytań odnośnie jego działania. Co do ściągania pliczków nie moge nic zarzucić (około 10-12 Kbps), więcej mi nie trzeba. Moje pytania są odnośnie gier. Gdy uruchamiam np. Q3 i zakładam swój serwer to nawet jak jestem na nim sam idąc od czasu do czasu z durzą prędkością obraca mną czy zaczyna celować do góry. Podobnie jak przyłącze sie do jakiejś gry w necie (pingi około 150 ms). Kolega ma normalny modem w Dalogu i jemu działa normalnie pomimo iż HIS jest szybszy. Czy jest możliwe aby był to jakiś konflikt SDI z Q3 czy to normalne że ta gierka nie bedzie chodziła bo łącze jest do [gluteus maximus] :? Używałem już kilku programików do poprawiania szybkości SDI, dodawałem specjalne wpisy do rejestru i nic to nie dało :cry: Zastanawiam sie gdzie dać ten topick, gdyż pasuje on niejako do: Hardware (SDI i pytania z nim związane) Software (problem pewnie jest winą oprogramowania) Gry (związane z Q3) wiec nie plujcie sie zbytnio jeśli żle go umieszcze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja grałem w Q3 na moim SDI i nie miałem żadnych problemów z szybkimi serwerami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 dla mnie najdziwniejsze jest to że dzieje sie tak nawet jak gram sam na założonym przezemnie serwerze. Teoretycznie powinno wtedy działać prawie jak Single Player a jednak mam takie dziwne kwiatki :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 A jak grasz singla to tez Ci cos takiego wyskakuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 nie tylko na multiplayerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to raczej nie jest wina sdi predzej cos system wali jezeli na mulito po lokalu tesh sie krzaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 a miał może ktoś podobne kłopoty na XP pro, SDI i q3 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 :arrow: ja gralem w Q3 na Win 98 SE i do tego SDI. zadnych problemow! na Win XP nie probowalem jeszcze, ale u ciebie, winy systemu nie mozna wykluczyc. ja stawiam na to iz twoje SDI jest przeciazone na 'polce' w centrali TP. przy 16 uzytkownikach na jedna polke o to nie trudno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja stawiam na to iz twoje SDI jest przeciazone na 'polce' w centrali TP. przy 16 uzytkownikach na jedna polke o to nie trudno ale pewnie były by jakieś zmiany np. w nocy gdy jest mniejsza ilość osób i nie każdy siedzi na necie, a u mnie jest cały czas tak samo. no i dlaczego dzieje sie tak gdy jestem sam na moim serverze ? teoretycznie nie wysyła wtedy zbyt dużo informacji a i tak nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 SDI gryzie się z Win XP, ściągnij sobie patcha lub sp1, a jak to nie pomoże to zainstaluj drugi system np. win2k Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 o tym patchu wiem i mam go zainstalowanego, nic nie pomaga. musze zainstalowac sobie 98 i zobaczyć jak tam będzie to działało. jakim programem zgrać z dysku boot loadera i wgrac go ponownie po zainstalowaniu 98 :?: mam obacnie Xp i 98 ale 98 nie działa i musze go przeinstalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Wpisz w konsoli q3 /rate x przy czym x jest liczba zalezna od serwera. Przewaznie pozwalaja na 15000 i mniej. Wiecej nie. Ustaw na 10000 - default jest 3000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...