eXtreo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Siema, mam 2 dyski na jednym 98SE a na drugim ME, i potrzebuje program do bootowania [ bootmanager ] aby zrobic sobie menu aby wybierac systemy, i czy jest jakis darmowy progrs czy tylko same komercyjne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 http://www.ranish.com/part/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) thx, ale jestem troche ciemna masa, ale tak jusz bywa, co mam sciagnac Partition Managar czy XOSL, i jak sie tego uzuwa ? Edytowane 6 Lutego 2005 przez eXtreo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Elo, tez mam prosbe aby ktos napisal jak sie ktorys z tych programow obsluguje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Elo, tez mam prosbe aby ktos napisal jak sie ktorys z tych programow obsluguje ! 1260511[/snapback] jesli chodzi o XOSL`a to idzie to mniej wiecej tak(pisze z pamieci) 1. instalacja 1a) wybieramy z posrod dwoch opcji - partycja dedykowana, jesli wybierzemy ta opcje wszystkie dane na tej partycji ulegna zniszczeniu, - partycja juz uzywana przez system, dane zostaja nam nienaruszone 1b)kolejne etapy sa intuicyjne wybor rozdzialki interfejsu, portu myszki etc. 2)prosba o restart, powinien nam sie juz uruchomic interfejs graficzny 3)W opcjach dodajemy partycje z ktorych chcemy bootowac kompa + opcje typu timelimit, bindowanie klawisza etc. 4) to tyle ;) btw jesli ma sie myszke pod USB to nie bedzie jej mozna uzyc w XOSL`u zostanie nam konfiguracja przy pomocy klawio, u mnie na XP nie moge przeprowadzic instalacji, najlepiej zrobic to pod dosem, np uruchamiajac z dysku startowego. XOSL wspolpracuje tylko z systemami M$.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...