Jaco_ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam byki :D Mam switch od ktorego idą 3 kable (1 - modem,2 - moj komp,3 - komp brata) i wszystko jest git, necik mam ja i brat no ale niestety w otoczeniu sieciowym wogole siebie nie widzimy...:( a jezeli widac kompa to pisze ze brak połączenia... wie ktos moze jak temu zaradzic? chcial bym aby moj brat mial dostep do mojego dysku i na odwrot. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pohlak Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Witam byki :D Mam switch od ktorego idą 3 kable (1 - modem,2 - moj komp,3 - komp brata) i wszystko jest git, necik mam ja i brat no ale niestety w otoczeniu sieciowym wogole siebie nie widzimy...:( a jezeli widac kompa to pisze ze brak połączenia... wie ktos moze jak temu zaradzic? chcial bym aby moj brat mial dostep do mojego dysku i na odwrot. Pozdro! 1260573[/snapback] Może firewall was blokuje? Może nie udostępniłeś plików? Może poczytaj inne posty na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 maska ustawiona ip też :>?? kable napewno ok :>? jakie systemy macie :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...