Tomek12 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Której serii mam kupić proca?? Prosze o szybką odpowiedź bo jutro jade po kompa nowego. Biore A64 3000 Winchestera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 0449 lub tak jak mój 0450 gdybym miał lepszą płytę do oc to śmigał by mi procek na 2700Mhz a tak jest "tylko" 2500Mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Watkow jest juz kilka, moze tak je przejrzysz :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Miałem ostatnio dość sporo tych procków i po przerzuceniu 12 procesorów mogę powiedzieć że nie ma reguły. Nawet sztuki z niemal identycznymi batchami kręcą się kompletnie inaczej. Polecam to co w podpisie ;) natomiast procków z 51 tygodnia radzę unikać jak ognia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...