Errorx Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) MINISTER ZDROWEGO ROZSADKU OSTRZEGA: Czytanie tego textu i ogladanie tych zdjec moze wywolac niekontrolowany atak smiechu, ale nie powoduje chorob serca ;) Postanowilem zrobic sobie kontroler wentylatorow, bo po pierwsze braklo mi gniazdek na dodatkowe wentylkia po drugie bylo jest glosno <_< Do rzeczy: Warsztat pracy Panel od tylu ( prosze nie krzyczec ) tyl Gniazdka na wentyle - potrzeba matka wynalazkow :) (nigdzie w moim piekny miescie nie moglem dostac gniazd 3pin :/ ) Sa to wyprostowane i wlutowane spinacze :twisted: gniazdka Zestaw testowy (jakies 3 zdobyczne wentyle) test No i rezultat koncowy B) Przod Przelacznik na srodku mial przelaczac miedzi regulacja wentylatorow a stalym napieciem 12V jednak nie wyszlo i jest narazie slepy :? Kontroler zrobiony wg tego schematu. Zapraszam do komentowania. PS. Zdjecia laduja sie troche wolno, prosze o cierpliwosc Edytowane 6 Lutego 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak dla mnie wielka prostota jesli chodzi o wygląd. Jak bys dal jakies aluminiowe podkrętla odrazu by lepiej wygladalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Mialo byc proste. A co do pokretel to pracuje nad tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny722 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jak dla mnie to super :D tez bym sobie zrobil cos takiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ekhhhm rpsze powiedz mi, ze to narazie tylko do testow? a zwlszcza at plytka ale ogolnei en iejst zle, nawet fajnie [z zewnatrz] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ja juz nie moge patrzec na te tandetne paneliki, nie wnoszace nic nowego... Wloz w to troche intelektu, blysnij ciekawym pomyslem, a nie powielasz to co kazdy mniej wiecej obeznany w temacie widzial juz setki razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...