Kristoffonos Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Wejdźcie i oceńcie sami! Serdecznie zapraszam na nowe forum! http://members.lycos.co.uk/krystofeler/phpbb2/ Jest ono poświęcone filmom, grom, elektronice, kuchni, a także luźnym rozmowom. Muszę wam powiedzieć, że siedziałem nad tym forum sześć godzin zanim zdecydowałem się je oddać do użytku. Jeżeli nawiążecie współpracę i forum się rozkręci - oferuję stanowiska moderatorów. Wprowadziłem system punktów: *10 punktów za nowego posta *7 punktów za odpowiedź na posta Niestety, gdy naciśniecie w opcję użytkownicy, na razie nie będzie mozna sortować według punktów, choć system działa i widać punkty w każdym poście i profilu. Przypominam, że wulgarność będzie karana banem. Hmmm, po co wogóle stworzyłem forum? No cóż chciałem spróbować czegośnowego i sprawdzić jak to jest być administratorem. Teraz moim celem jest jak najszybsze rozwinięcie tego forum. Obecnie forum jest jeden dzień w internecie i ma 7 zarejestrowanych i piszących użytkowników! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STRANGER_PCL Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 6 godzin :lol: to samo zrobil bym w 15 minut :mur: Zaprasam do mnie www.forum.pcxt.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Przyganiał kocioł garnkowi <_< Jeśli we wszystkim jesteś taki szybki to brawo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuSaShi Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Zycze ci powodzenia :) nich ci sie to forum rozkreci :) a ja przy okazji zapraszam na FORUM NA LUZIE to forum jest inne niz wszystkie :) b oto forum na luzie :P www.tiger.boo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 To ja moze nic nie bede pisal -_- Albo nie. Napisze. Zapraszam na forum "jak nie robic forum". Link sobie wymyslcie <_< . Pewnie cos z lycos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...