xoe Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostepniam internet na XP SP1 ,ka siec dziala, internet dziala, w w cmd normalnie wszystko pinguje witryny www kompa itd. ale nie chce dzialac IE wyswietla mi komunikat: UNKNOWN 408 Request Timeout Server: aris Content-Type: text/html Date: Sun, 06 Feb 2005 12:27:22 GMT Last-Modified: Sun, 06 Feb 2005 12:27:22 GMT Accept-Ranges: bytes Connection: close 408 Request Timeout No request appeared within a reasonable time period. -------------------------------------------------------------------------------- aris dodam jeszcze, ze serwer to win2000 pro pomocy! jak to naprawić? nie dziala mi tylko IE a ma dzialac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A nie masz w opcjach IE wpisanego jakiegoś proxy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoe Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A nie masz w opcjach IE wpisanego jakiegoś proxy??? 1261037[/snapback] jest, z proxy czy bez i tak nielaczy bo jak przejdzie proxy to oczekuje na odpowiedz az wyskoczy mi ten komunikat co wkleilem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoe Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Co wiecie o protokole ARIS (Aggregate Route-based IP Switching) i czy zmiana BIOS'u na serwerze mogla sie przyczynic do mojego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Obecnie panuje jakiś powalony wirus, atakuje kompy z Xp (oprócz SP2 - bynajmniej nie spotkałem się z zarażonym SP2). Wirus blokuje wyświetlanie stron, natomiast pakiety wszytskie przechodzą, dodatkowo wysyła wciąż jak dziki :) Zainstaluj SP2 i zobacz czy bedzie jakiś pozytywny skutek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 to o czym mówisz, to spoktało mnie , akurat u mnie po usunięciu tego było pod nazwą smssystem32 , ale blaster i sasser - tez powodowały uzy ruch w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 pytanie nie do tematy możecie podać nazwe tego wirusa czy co to tam inego jest się poszuka lektury o tym stworzeniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoe Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 dzieki za zainteresowanie, ale jzu soebie poradzilem, to nie wirus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pohlak Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 dzieki za zainteresowanie, ale jzu soebie poradzilem, to nie wirus... 1268807[/snapback] Jest zasada, że jeżeli rozwiązałeś jakiś problem, to dzieilsz się swoimi spostrzeżeniami z resztą... (chyba, że się wstydzisz, bo to był twój jakiś głupi błąd :mur: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LunaS Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam. U mnie podobna sytuacja. Łącze udostępniam przez XP SP2. Wszystko jest oki, jednak ostatnio komunikat jak u kolegi na samej górze :) Mam DSL dzwoniłem do Tepsy mówią że u nich jest wszystko wporządku - więc o co chodzi ? Serwer nie wyrabia ? Jakby ktoś mógłby mi pomóc byłbym rad :) Pozdrawiam - R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a nie macie żadnej zony ani nic? czasem ona tak potrafi namotać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warloock2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 mam dokladnie taki sam problem na SP2. kto zna rozwiazanie to pomocy. warloock@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djadik Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja mialem podobny problem. Rozwiazaniem bylo: Otworzyc IE, kliknac zakladke NARZEDZIA - OPCJE INTERNETOWE - USTAWIENIA SIECI LAN - i zaznaczyc AUTOMATYCZNIE WYKRYJ USTAWIENIA SIECI. Oczywiscie w ustawieniach polaczenia internetowego musza byc podane bramka domyslna oraz serwer DNS, ktorym jest adres IP karty udostepniajacej neta, czyli drugiej sieciowki w serverze. TO JEST MOJE ZDANIE!!! Jeszcze dodam ze po zmianie trzeba zresetowac kompa!!! Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez djadik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...