vegosan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Zna ktos jakis adres sklepu internetowego gdzie mozna kupic Pomaranczowe katody x2 za 50zl? sprawdzalem juz : allegro,angele,4max,pc-tuning i niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Bo takich katod nie ma. Sam zanim zacząłem moda miałem w zamyśle pomarańczowe podświetlenie ale nigdzie nie było takich katod jak szukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 te czerwone ponoc bardziej na pomarancz swieca niz czerwono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 te czerwone ponoc bardziej na pomarancz swieca niz czerwono 1265008[/snapback] a nie na rozowo? pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 widzialem na jakims serwisie zachodnim o moddingu modyfikacja katody polegajaca na obklejeniu katody jakas folia danego koloru, i z tego co pamietam to im to swiecilo ladnie nawet ;] moddin.net to chyba bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 http://mcs.pc.pl/produkt127.html?PHPSESSID...e30a3fd9f5643f5 mysle o czyms takim Czerwone podchodzą kolorem pod pomarańcz co wy na to? mial ktos juz doczynienia z tymi katodami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Miałem kiedyś katode od skanera wyciągnitą, biała, okleiłem ją przezroczystą folią koloru zielonego, póxniej niebieskiego i efekt był bardzo dobry, tak że można my dopasować jakąś folię by z połączenia dwóch kolorów wyszedł pomarańczowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...